عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها کره جنوبی تحصیل در کره جنوبی بورس تحصیلی کره جنوبی

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
بورس تحصیلی کره جنوبی
آفلاین Eli87501
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-09-2016, 11:14 PM
(02-09-2016, 08:55 PM)Shihan نوشته: خب همانطور که میدونی جزو تاپ 10 ، دانشگاههای کره جنوبی است، تقریباً کمپس دارای دو بخشه یکی در سئول و دیگری در منطقه صنعتی ERICA در کل بسته به رشته و ازمایشگاه شما بهتون کمپس رو پیشنهاد میدن. تقریباً در هر دو کمپس رشته های و دپارتمانها یکسانن. جزو اولین و تاپ ترین دانشگاههای خصوصی در کره است، فصای کمپس بسیار ارام و امن است و مشکلی از این بابت نیست تعداد بسیار زیادی هم مارکت اطراف کمپس قرار داره.

ممنون از پاسختون.
آیا درمورد موسسه تحقیقاتی KIST هم اطلاعاتی دارید؟ من شاید تو شرایطی قرار بگیرم که مجبور بشم از بین هانیانگ و کیست انتخاب کنم، جدا از بحث میزان فاند، نظر شما چیه؟ چون کیست توی رنکینگ ها هم نیست که بشه یه مقایسه نسبی انجام داد. رشته ی من هم نانوشیمی هست.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-09-2016, 07:13 PM
(02-09-2016, 11:14 PM)Eli87501 نوشته: ممنون از پاسختون.
آیا درمورد موسسه تحقیقاتی KIST هم اطلاعاتی دارید؟ من شاید تو شرایطی قرار بگیرم که مجبور بشم از بین هانیانگ و کیست انتخاب کنم، جدا از بحث میزان فاند، نظر شما چیه؟ چون کیست توی رنکینگ ها هم نیست که بشه یه مقایسه نسبی انجام داد. رشته ی من هم نانوشیمی هست.

دوست عزیز دانشگاه KIST نداریم و موسسه علوم صنعتی KAIST هست که بسیار بسیار معروفه؛ چطور در رنکینگ نیست، دانشگاه 40 دنیا و دومین دانشگاه برتر کره جنوبی و جزو 10 دنشگاه اول اسیاست. در اکثر رشته های علوم مهندسی و علوم پایه قدرتمند است اما کمپس اصلی اش در شهر دائجون Daejuen در فاصله 170 کیلومتری از سئول قرار داره و شهر تماما دانشجویی هست. و ازمایشگاهها و مراکز پژوهشی شرکتهای بسیار بزرگی همچون BASF , SAMSUNG , LG , درش قرار داره. درکل اگر امکانات پایتخت رو در نظر نگیرید و با کوچک بودن شهر مشکلی نداشته باشی مسلماً KAIST انتخاب بهتری است.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Eli87501
**
نقل قول

03-09-2016, 10:30 PM
(03-09-2016, 07:13 PM)Shihan نوشته: دوست عزیز دانشگاه KIST نداریم و موسسه علوم صنعتی KAIST هست که بسیار بسیار معروفه؛ چطور در رنکینگ نیست، دانشگاه 40 دنیا و دومین دانشگاه برتر کره جنوبی و جزو 10 دنشگاه اول اسیاست. در اکثر رشته های علوم مهندسی و علوم پایه قدرتمند است اما کمپس اصلی اش در شهر دائجون Daejuen در فاصله 170 کیلومتری از سئول قرار داره و شهر تماما دانشجویی هست. و ازمایشگاهها و مراکز پژوهشی شرکتهای بسیار بزرگی همچون BASF , SAMSUNG , LG , درش قرار داره. درکل اگر امکانات پایتخت رو در نظر نگیرید و با کوچک بودن شهر مشکلی نداشته باشی مسلماً KAIST انتخاب بهتری است.

بله همونجور که گفتم KIST یه موسسه تحقیقاتی معروف تو کره است. دانشگاه KAIST که گفتید و در دائجون هست رو اطلاع دارم، منظورم اون نیست. اگر تو گوگل بزنید میاره واستون وبسایت KIST رو. و چون فقط تحصیلات تکمیلی داره و کارشناسی نداره توی رنکینگ ها آورده نمیشه. گفتم شاید اطلاع داشته باشید ازش. امکانات و شرایط خوبی داره اما چون تاحالا کسی رو ندیده بودم که بگه اونجا میخونه پرسیدم که شاید کسی اطلاعاتی داشته باشه درموردش
نقل قول  

آفلاین سحر378
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-09-2016, 04:23 PM
با سلام
من دیپلم تجربی با نمره 18.24 دارم.ایا میتونم در کره جنوبی بورسیه بشم؟؟؟برای زبان هم اقدام میکنم.چ مدارکی نیازه؟ممنون میشم هر چ سریع تر جوابمو بدید
نقل قول  

آفلاین fatemeh.mos
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-12-2016, 10:49 PM
سلااام نه خسته من از صفحه اول تا41رو کامل خوندم ب جونه خودم ولی بازم سوال دارم
من الان دانشجوی ترم3روانشناسی آزاد هستم معدلم18/10نمره ایلتس7وزبان کره ای رو3ترم دیگه میتمامم معدل سوم18/40.. اهاا ولی مشکل اینجاست که معدل پیش هی میگفتن نمره مهم ونیست واز این چرتو پرتا منم اهمیت ندادم ونتیجه14شد من میخوام واسه ی پزشکی دانشگاه ملی کره اقدام کنم ولی بااین وضع معدلهام شانسم خیلی پایینه
1_آیا رزومه ی کارشناسیم وعضویت بسیج وهلال احمر ورفتن به مسابقات کشوری ورزشی شانسه منو افزایش میده
2_اگر نه تصمیم دارم برای پیش برم ریاضیو از اول بخونم بنظرتون کاره درستیه؟ بچه های ریاضی برای پزشکی پذیرش میکنن?
3_اگه کسی نظری داره دریغ نکنه من هم اکنون نیازمند یاری سبزتون هستم?

منظورم بورسیه هستش ها چون از نظر مالی در توانم نیست همه ی هزینه ها
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-12-2016, 01:21 AM
(08-12-2016, 01:16 AM)fatemeh.mos نوشته: سلااام نه خسته
من الان دانشجوی ترم3روانشناسی آزاد هستم معدلم18/10نمره ایلتس7وزبان کره ای رو3ترم دیگه میتمامم معدل سوم18/40.. اهاا ولی مشکل اینجاست که معدل پیش هی میگفتن نمره مهم ونیست واز این چرتو پرتا منم اهمیت ندادم ونتیجه14شد من میخوام واسه ی پزشکی دانشگاه ملی کره اقدام کنم ولی بااین وضع معدلهام شانسم خیلی پایینه 
1_آیا رزومه ی کارشناسیم وعضویت بسیج وهلال احمر ورفتن به مسابقات کشوری ورزشی شانسه منو افزایش میده 
2_اگر نه تصمیم دارم برای پیش برم ریاضیو از اول بخونم بنظرتون کاره درستیه؟ بچه های ریاضی برای پزشکی پذیرش میکنن?
3_اگه کسی نظری داره دریغ نکنه من هم اکنون نیازمند یاری سبزتون هستم?
منظورم بورسیه هستش ها چون از نظر مالی در توانم نیست همه ی هزینه ها
من این سوالو تو بخش بورس تحصیلی کره جنوبی پرسیدم ولی کسی جواب نداد جایه دیگه ای هست برم بپرسم؟؟؟

تا اونجا که من میدونم هیچ بورسیه ای برای پزشکی در کره وکلا اسیا شرقی وجود نداره
شاید بهتر باشه بری المان چون اونجا هزینه تحصیل رایگانه ولی بقیه هزینه ها با خودته
و با این معدل اصلا نمیشه
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین fatemeh.mos
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-12-2016, 11:10 AM
(08-12-2016, 01:21 AM)over نوشته: تا اونجا که من میدونم هیچ بورسیه ای برای پزشکی در کره وکلا اسیا شرقی وجود نداره
شاید بهتر باشه بری المان چون اونجا هزینه تحصیل رایگانه ولی بقیه هزینه ها با خودته
و با این معدل اصلا نمیشه

ممنونم ک جواب دادید در مورد بورسیه من شنیدم خیلی کمه ب خاطر همین معمولا میگن اصلا بورسیه نمیده!!!! من خودمم میدونم ک این معدل کارساز نیست واسه همین دنبال راهه چارم?? هیچ راهی نیست؟؟
نقل قول  

آفلاین over
**
نقل قول

08-12-2016, 01:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-12-2016, 01:08 PM توسط over.)
(08-12-2016, 11:10 AM)fatemeh.mos نوشته: ممنونم ک جواب دادید در مورد بورسیه من شنیدم خیلی کمه ب خاطر همین معمولا میگن اصلا بورسیه نمیده!!!! من خودمم میدونم ک این معدل کارساز نیست واسه همین دنبال راهه چارم?? هیچ راهی نیست؟؟

نه متاسفانه
اگه بورسی هم باشه خود کره ای ها در اولویت اند
اگه خیلی علاقه مندی به فکر المان باش
برای انسان های برزگ بن بستی وجود ندارد ، یا راهی خواهند یافت ( پیدا میکنند ) ، یا راهی خواخند ساخت (می سازند ) .
همه ی انسان های می توانند آدم بزرگی باشند ، به خودت باور داشته باش.
نقل قول  

آفلاین gooddorna
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-12-2016, 01:25 AM
با سلام
من الان سوم دبیرستان رشته ی تجربی هستم
ومیخوام که کنکور در رشته ی دندونپزشکی قبول شم و بعد بورسیه ی کره رو برای لیسانس بگیرم میخواستم بدونم که تا چه حد امکان پذیره؟ که برای این رشته ی تحصیلی بورس لیسانس تعلق بگیره؟ لطفا راهنمایی کنین
نقل قول  

آفلاین آرزو۱۸
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-12-2016, 04:26 PM
سلام. یه سوال داشتم. به نظرتون برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، لیسانس رشته اقتصاد با معدل 17 بیشتر شانس گرفتن بورس تحصیلی تو دانشگاه های معتبر کره جنوبی رو داره یا لیسانس رشته روان شناسی با معدل 17. نمره ایلتس هم7.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... 49 بعدی »