عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا روادید ایتالیا ریجکت ویزای شنگن ایتالیا

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت ویزای شنگن ایتالیا
آفلاین Marymahmoudi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-06-2016, 11:30 PM
با تشکر جواب خوبتون یه سوال دیگه هم داشتم !
من نتونستم برای خودم و همسرم یه روز وقت بگیرم و وقت سفارت همسرم 4 روز بعد از منه، من 2 تا ویزای شنگن کاری توی پاسم دارم و کارم اینترنشناله ولی همسرم اولین باره که اقدام میکنه ولی هر سالی 7 تا 8 بار سفر به دوبی داره درظمن ایشون مغازه داره ولی جواز به نام دایی شونه ، به نظر شما ایا روزی که میرم سفارت باید بگم که وقت ایشون 4 روز دیگه ست ؟ و اینکه ما دعوت ناه از یک شهروند ایرانی ایتالیایی داریم که 30 ساله اونجا رستوران دارن حالاشما اوضاع ما رو به طور کلی چطور میبینین؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-06-2016, 02:21 AM
(20-06-2016, 11:30 PM)Marymahmoudi نوشته: با تشکر جواب خوبتون یه سوال دیگه هم داشتم !
من نتونستم برای خودم و همسرم یه روز وقت بگیرم و وقت سفارت همسرم 4 روز بعد از منه، من 2 تا ویزای شنگن کاری توی پاسم دارم و کارم اینترنشناله ولی همسرم اولین باره که اقدام میکنه ولی هر سالی 7 تا 8 بار سفر به دوبی داره درظمن ایشون مغازه داره ولی جواز به نام دایی شونه ، به نظر شما ایا روزی که میرم سفارت باید بگم که وقت ایشون 4 روز دیگه ست ؟ و اینکه ما دعوت ناه از یک شهروند ایرانی ایتالیایی داریم که 30 ساله اونجا رستوران دارن حالاشما اوضاع ما رو به طور کلی چطور میبینین؟

خواهش می‌کنم. بعید میدانم برای خود شما مشکلی وجود داشته باشد اما احتمال این‌که به همسرتان هم ویزا بدهند تقریبا 50-50 است. 
هیچ نیازی به بیان این‌‌که همسرتان 4 روز دیگر وقت سفارت دارند نیست. اصلا تا وقتی که سوال نشده اطلاعات اضافه ندهید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین hodahoda
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-06-2016, 05:17 PM
سلام
من برای ویزای توریستی برای خودم و شوهرم از سفارت ایتالیا وقت ملاقات گرفته ام ولی متاسفانه در دو روز جدا (پشت سر هم) میخواستم بدونم این مساله در روند کار مشکلی ایجاد میکنه ؟و ما باید اعلام کنیم با هم قصد سفر داریم یا خیر؟

اگر قرار باشه ما جدا از هم وارد سفارت بشیم از مدارکی مثل سند ملک  که بینمون مشترک هست ( ینی جفتمون یک سند ملک داریم)باید دو تا ترجمه از سند داشته باشیم که داخل پرونده جفتمون باشه؟
یا اینکه بهتره ما تلفنی یا حضوری سعی کنیم وقتهامون رو یکی کنیم ؟(چون من نگران اینم که شاید سفارت مشکوک به موندن ما بشه چون جدا از هم اقدام میکنیم)
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-06-2016, 07:26 PM
(21-06-2016, 05:17 PM)hodahoda نوشته: سلام
من برای ویزای توریستی برای خودم و شوهرم از سفارت ایتالیا وقت ملاقات گرفته ام ولی متاسفانه در دو روز جدا (پشت سر هم) میخواستم بدونم این مساله در روند کار مشکلی ایجاد میکنه ؟و ما باید اعلام کنیم با هم قصد سفر داریم یا خیر؟

اگر قرار باشه ما جدا از هم وارد سفارت بشیم از مدارکی مثل سند ملک  که بینمون مشترک هست ( ینی جفتمون یک سند ملک داریم)باید دو تا ترجمه از سند داشته باشیم که داخل پرونده جفتمون باشه؟
یا اینکه بهتره ما تلفنی یا حضوری سعی کنیم وقتهامون رو یکی کنیم ؟(چون من نگران اینم که شاید سفارت مشکوک به موندن ما بشه چون جدا از هم اقدام میکنیم)

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
اگر قبلا ویزای شنگن نداشته اید احتمال این که به هر دوی شما ویزا بدهند کم است چون همانطور که میتوانید در پست‌های قبلی همین تاپیک بخوانید، در مورد ویزای شنگن خانوادگی بسیار سخت‌گیری می‌شود. اگر می‌خواهید تماس بگیرید و وقت را با هم‌دیگر مشترک کنید این موضوع بیشتر به چشم می‌آید و احتمال رد شدن هم بیشتر است.
نیازی ندارید اعلام کنید که هر دو نفر وقت دارید، یعنی بهتر هم هست که اشاره‌ای نکنید.
بهتر است هر کدام یک ترجمه جداگانه داشته باشید. البته مواردی شده که مشابه شما افراد به کارمند مروبطه در سفارت گفته‌اند داستان این است و نیازی به ارائه مجدد نداشته‌اند ولی ریسک آن کمی بالاتر است.
نقل قول  

آفلاین Marymahmoudi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-06-2016, 03:33 PM
سلام
من دعوت نانه از یکی از دوستان مون گرفتم ، ایشون برام ایمیل کردن و من پرینت گرفتم مخواستم بدونم همین کپی اوکی؟؟ یا باید اصلش رو بگیرم و اینکه ایا دعوتنامه نباید از هیچ جایی مهر داشته باشه و همینکه فرم رو پر کردن کافیه یا باید از جایی تایید رسمی بگیرن؟؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

22-06-2016, 05:16 PM
(22-06-2016, 03:33 PM)Marymahmoudi نوشته: سلام
من دعوت نانه از یکی از دوستان مون گرفتم ، ایشون برام ایمیل کردن و من پرینت گرفتم مخواستم بدونم همین کپی اوکی؟؟ یا باید اصلش رو بگیرم و اینکه ایا دعوتنامه نباید از هیچ جایی مهر داشته باشه و همینکه فرم رو پر کردن کافیه یا باید از جایی تایید رسمی بگیرن؟؟
توی سایت خود سفارت تاکیدی بر اصل دعوتنانه نشده. بعضی سفارتهای دیگر تاکید دارند ولی ایتالیا ظاهرا که نداره. البته بهتره در ایمیل ازشون بپرسید.
دعوتنانه نیازی به مهر نداره

http://www.ambteheran.esteri.it/ambascia...izi/visti/
نقل قول  

آفلاین hodahoda
**
نقل قول

23-06-2016, 02:30 PM
ما برای ویزای توریستی ایتالیا اقدام کردیم همسر من کارمند دولت هستند و درآم متوسط از این راه دارن ولی کار خرید و فروش نیز انجام میدند که بیشتر درآمدشون از این راهه 
تنها چیزی که میتونیم برای اثبات اینکه این میزان پول داخل حساب از کجا اومده  فاکتور خرید و فروشها هستش
آیا این کار لازمه؟ اگر لازمه باید فاکتورها رو ترجمه کنیم؟ چون تعدادش زیاده و ترجمه هزینه زیادی داره
خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

23-06-2016, 07:56 PM
(23-06-2016, 02:30 PM)hodahoda نوشته: ما برای ویزای توریستی ایتالیا اقدام کردیم همسر من کارمند دولت هستند و درآم متوسط از این راه دارن ولی کار خرید و فروش نیز انجام میدند که بیشتر درآمدشون از این راهه 
تنها چیزی که میتونیم برای اثبات اینکه این میزان پول داخل حساب از کجا اومده  فاکتور خرید و فروشها هستش
آیا این کار لازمه؟ اگر لازمه باید فاکتورها رو ترجمه کنیم؟ چون تعدادش زیاده و ترجمه هزینه زیادی داره
خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید

ببینید همین که گردش حساب را ارائه بدهید خودش نشان می‌دهد که درآمد ایشان در چه وضعیتی است. غیر از این نیازی به اثبات و فاکتور و ... ندارد. می‌توانند در مصاحبه این مطلب را بگویند که در کنار شغل اصلی‌شان از طریق  بازرگانی نیز درآمدهایی دارند.
نقل قول  

آفلاین hodahoda
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
24-06-2016, 03:58 AM
این اطلاعات رو یکی از دوستان در اختیار گذاشته امیدوارم  برای دوستان  این سایت مفید باشه

سلام. ما امروز وقت سفارت داشتیم و رفتیم.ما 5 نفر از یک خانواده بودیم و من فقط یه وقت به نام خودم گرفته بودم و تو سوسیال نامبر تعداد نفرات رو نوشتم همون روز زنگ زدم سفارت گفتن مشکلی نیست کافیه. ولی امروز که رقتم گفتن به تعداد نفرات باید میگرفتی. مارو گذاشتن باهم هر 5 تامون بریم. ولی برای افرادی که میخوان تازه اقدام کنن گفتم اطلاع رسانی کنم برای هر کسی وقت جدا بگیرن و از ایمیلی که سفارت میفرسته پرینت بگیریم ببرین

و اینکه طبق وقتی که تو ایمیل زده نمیرین داخل.بیرون صف وایمیستید و داخل که رفتین نوبت میدن ما یک ساعت و نیم داخل منتظر بودیم.

ترتیب مدارک: رزرو بلیط- کپی پاسپورت- مدارک شغلی- مدارک مالی-سند ملکی- شناسنامه- بیمه وپرواز به این ترتیب بزارین که داخل وقتتن گرفته نشه . یه قطعه عکس رو رو فرم در کادر عکس منگنه کنین ویه عکس هم کنارش بزارین.
نقل قول  

آفلاین shahramcat
**
نقل قول

26-06-2016, 03:26 AM
سلام 

برای ماه نوامبر میخوام خودم اقدام کنم برای ویزا از ایتالیا / خواستم نظر دوستان و مدیران عزیز رو بدونم که با شرایط من شانس گرفتن ویزا چقدر هست 

تو 1 سال گذشته 2 ویزا شینگن فرانسه 15 روز و یونان 1 ماه داشتم . ایتالیا هم رفتم با همین ویزا 
35 سال مجرد هستم 
سند ملکی به نام خودم / کارمند بخش نیمه خصوصی  هستم ماهی 2.5 تا 2700 فیش حقوقی دارم / 90 تومن حساب با گردش 3 ماه 30 تومن دارم / بیمه هم 5 سال دارم 
میخوام خودم با بوکبنگ هتل رزو کنم و ببرم سفارت . دعوت نامه ندارم / حداکثر 15 روز هم درخواست بدم 

حالا به نظرتون خودم اقدام کنم ؟ 

ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 17 بعدی »