عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا روادید ایتالیا روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا

صفحه‌ها (27): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
روادید (ویزا) دانشجویی ایتالیا
آفلاین anoush_a
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-06-2016, 07:40 PM
سلام
...من برای دوشنبه 13 جون وقت دارم برای گرفتن ویزای دانشجویی ایتالیا : دو تا سئوال داشتم: 1- آیا با برگه  پرینت رزرو پرواز با مهر آزانس پروازی میشه برای ویزا اقدام کرد یا باید حتما بلیط باشه؟  2- کلاسهای من ( که در مقطع مستر دانشگاه سیه نا است) آخر سپتامبر شروع میشه، و من برای 18 سپتامبر بلیط و هتل رزرو کردم، آیا تاریخ 18 سپتامبر برای حضور در ایتالیا مناسب است؟( با توجه به اینکه می خواهم مدارک مربوط به بورسیه استانی را هم برای تحویل دستی به سازمان مربوطه همراه خود ببرم)؟؟؟
ممنون هزار بار ازینکه پاسخ سئوالات را می دهید.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-06-2016, 01:49 AM
(08-06-2016, 07:40 PM)anoush_a نوشته: سلام
...من برای دوشنبه 13 جون وقت دارم برای گرفتن ویزای دانشجویی ایتالیا : دو تا سئوال داشتم: 1- آیا با برگه  پرینت رزرو پرواز با مهر آزانس پروازی میشه برای ویزا اقدام کرد یا باید حتما بلیط باشه؟  2- کلاسهای من ( که در مقطع مستر دانشگاه سیه نا است) آخر سپتامبر شروع میشه، و من برای 18 سپتامبر بلیط و هتل رزرو کردم، آیا تاریخ 18 سپتامبر برای حضور در ایتالیا مناسب است؟( با توجه به اینکه می خواهم مدارک مربوط به بورسیه استانی را هم برای تحویل دستی به سازمان مربوطه همراه خود ببرم)؟؟؟
ممنون هزار بار ازینکه پاسخ سئوالات را می دهید.

درود بر شما

1- بله مشکلی ندارد. حتی شاید همان را هم نخواهند.
2- به سختی بتوان پاسخ داد چون مشخص نیست آن پروسه شما چقدر طول بکشد، اما بعید میدانم زمانی که گفتید ناکافی باشد.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین alikaveh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-06-2016, 12:22 PM
سلام دوستان
من یه بورس ۱۰۰ درصد از یه موسسه تحقیقاتی گرفتم، حضوری رفتم سفارت گفتن ایمیلی وقت دانشجویی بگیر، بعد از یک هغته جوابی نگرفتم دوباره رفتم گفتن راهی نداره باید صبر کنی تا از طریق ایمیل جواب بدیم، الان دو هفته شده که من ایمیل زدم و جوابی نیومده. به نظرتون چی کار می تونم بکنم؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-06-2016, 02:14 PM
(13-06-2016, 12:22 PM)alikaveh نوشته: سلام دوستان
من یه بورس ۱۰۰ درصد از یه موسسه تحقیقاتی گرفتم، حضوری رفتم سفارت گفتن ایمیلی وقت دانشجویی بگیر، بعد از یک هغته جوابی نگرفتم دوباره رفتم گفتن راهی نداره باید صبر کنی تا از طریق ایمیل جواب بدیم، الان دو هفته شده که من ایمیل زدم و جوابی نیومده. به نظرتون چی کار می تونم بکنم؟

شما مطمئنی برای ایتالیاست؟ چون روند ویزاش اصن به این شکل نیست. شما باید مدارکتون رو منطبق با مدارکی که کنسولگری نیاز داره روی برد اونجا قرار داره تکمیل و ببرید و تحویل بدید خیلی ساده است. نیاز به وقت اینترنتی و ... نیست.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anoush_a
**
نقل قول

15-06-2016, 11:30 AM
با سلام...من برای ویزای دانشجویی ایتالیا اقدام  کرده ام و حالا قراره 16 اگوست جواب ویزام رو بدن...سئوالم اینه که با توجه به اینکه بعد از مراجعه به سایت دانشگاه پذیرندهء من (سیه نا) متوجه شدم هنگام حضور برای ثبت نام نیاز به ترجمه رسمی و تایید شدهء مدارکم دارم، می خوام بدونم آیا در روز مراجعه برای گرفتن جواب ویزا، ترجمه های من بهم بازگردانده می شوند یا مجبورم یک سری دیگر هزینه کرده و ترجمه های جدیدی تهیه کنم تا با خود به ایتالیا ببرم؟
 پیشاپیش از کمک تان بی نهایت متشکرم.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
16-06-2016, 10:19 AM
(15-06-2016, 11:30 AM)anoush_a نوشته: با سلام...من برای ویزای دانشجویی ایتالیا اقدام  کرده ام و حالا قراره 16 اگوست جواب ویزام رو بدن...سئوالم اینه که با توجه به اینکه بعد از مراجعه به سایت دانشگاه پذیرندهء من (سیه نا) متوجه شدم هنگام حضور برای ثبت نام نیاز به ترجمه رسمی و تایید شدهء مدارکم دارم، می خوام بدونم آیا در روز مراجعه برای گرفتن جواب ویزا، ترجمه های من بهم بازگردانده می شوند یا مجبورم یک سری دیگر هزینه کرده و ترجمه های جدیدی تهیه کنم تا با خود به ایتالیا ببرم؟
 پیشاپیش از کمک تان بی نهایت متشکرم.

از اونجایی که این ترجمه ها برای سفارت بوده و نیاز به تایید ریزنمرات شما بوده بهتره یه سری اضافی هم برای خودتون بگیرید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین anoush_a
**
نقل قول

21-06-2016, 04:53 PM
با سلام  مجدد و پوزش از سئوالات متعدد و تشکر پیشاپیش از جواب های دقیق تون به سدئال ها:

ازونجاییکه داشگاه سیه نا ( که من در رشته زبانشناسی در مقطع ارسد ازون پذیرشس دارم) گفته در زمان ثبت نام حضوری، مدارک ترجمه شده و لگالایز شده رو به انگلیسی هم قبول می کنه، آیا کنسولگری ایتالیا مدارک تحصیلی  ترجمه به انگلیسی رو هم لگالایز می کنه؟
نقل قول  

آفلاین غزل گرجی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-06-2016, 02:13 AM
با سلام

من از دانشگاه ساپینزا پذیرش گرفتم و امروز به سفارت مراجعه کردم و تمامی مدارک مورد نیاز رو هم از قبیل بلیط. پذیرش. بیمه. هتل. مدارک تحصیلی. حساب بانکی با موجودی بیش از این 15000یورو .مدرک آیلتس و غیره رو به صورت ترجمه شده (انگلیسی و ایتالیلیی) و تایید شده ارائه دادم. منتها از آنجایی که مدرک لیسانسم رو از دانشگاه ناتینگهام ترنت مالزی گرفتم بهم گفتن که باید از سفارت ایتالیا توی انگلستان تاییدیه بگیرم !!! و فقط دو هفته برای تکمیل مدارکم بهم وقت دادن !! آیا همین قانونی جدیده ؟! چون من هیچ چیزی درباره اش نشنیدم ؟! و آیا راهی برای گرفتن تاییدیه از راه دور دارم یا خیر ؟!
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

23-06-2016, 08:54 AM
(23-06-2016, 02:13 AM)غزل گرجی نوشته: با سلام

من از دانشگاه ساپینزا پذیرش گرفتم و امروز به سفارت مراجعه کردم و تمامی مدارک مورد نیاز رو هم از قبیل بلیط. پذیرش. بیمه. هتل. مدارک تحصیلی. حساب بانکی با موجودی بیش از این 15000یورو .مدرک آیلتس و غیره رو به صورت ترجمه شده (انگلیسی و ایتالیلیی) و تایید شده ارائه دادم.  منتها از آنجایی که مدرک لیسانسم رو از دانشگاه ناتینگهام ترنت مالزی گرفتم بهم گفتن که باید از سفارت ایتالیا توی انگلستان تاییدیه بگیرم !!! و فقط دو هفته برای تکمیل مدارکم بهم وقت دادن !! آیا همین قانونی جدیده ؟! چون من هیچ چیزی درباره اش نشنیدم ؟! و آیا راهی برای گرفتن تاییدیه از راه دور دارم یا خیر ؟!
با تشکر

بله این قانون وجود داره. شما باید پیگیر بشید از سفارت ایتالیا در مالزی یا انگلستان؟ ضمناً مسلماً با پست میتونید این کارو انجام بدید، البته از شرکتهای پست بین الملل هم این درخواست رو ارائه بدید.
نقل قول  

آفلاین s_1983
**
نقل قول

10-07-2016, 01:29 AM
آقا یه سوال برام پیش اومده اینه که وقتی اونایی که مدارکمو چک کردنو تحویل گرفتن بعد آقای پالوچی هم چک کردو مصاحبه کرد اصلا به نمره زبانم که پایین بود گیر نداد بعد که بش گفتم نمرم پایینه گفت مهم نیس و عیبی نداره.حالا آقای پالوچی همون موقع تصمیمشو میگیره واسه ویزا دادن یا دوباره بررسی می کنن چون شاید همون لحظه گفته عیبی نداره بعد فرداییش حال نباشه بگه عیب داره.کلا بازم بررسی میکنن همه مدارکو یا همون موقع که چک کردن تصمیمشو میگیره؟بعضیا میگن دوباره کل پرونده ها بررسی میشه بعضیا هم میگن همون موقع تصمیمشونو میگیرنو بررسی نمیکنن دوباره.کسی مطمئن هست راجب این موضوع؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (27): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-05-2025، 02:32 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی