عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General

صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان GRE General
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-04-2016, 10:05 AM
(29-04-2016, 02:07 AM)rmn_990 نوشته: با تشکر از پاسخ کاملتون

بعد از بررسی های دیگه ای که جاهای دیگه هم انجام دادم به منابع  نهایی زیر رسیدم

1.      Manhattan Prep GRE Set of 8 Strategy Guides (Manhattan Prep GRE Strategy Guides) Fourth Edition

2.      Barron's GRE, 21st Edition by Sharon Weiner Green M.A. and Ira K. Wolf Ph.D.
3.      GRE Premier 2016 with 6 Practice Tests: Book + Online + DVD + Mobile
4.      Cracking the GRE Premium Edition with 6 Practice Tests, 2016 (Graduate School Test Preparation) 2016 ed. Edition)
5.      The Official Guide to the GRE Revised General Test, 2nd Edition
6.      Official GRE Verbal Reasoning Practice Questions 1st Edition
7.      Official GRE Quantitative Reasoning Practice Questions 1st Edition
8.      5 lb. Book of GRE Practice Problems Pap/Psc Su Edition
9.      Essential Words for the GRE 3rd Edition by Philip Geer Ed.M.
10.  1100words you need to know

می خواستم بدونم آیا منابع بالا کاملا پاسخ گوی یه نمره خیلی خیلی خوب!برای همه ی بخش های آزمون هست ؟
روی دو تا کتاب زیر هم شک دارم که مفید هستند یا نه
gre big book
GRE math prep course(Nova's GRE Prep course)

مسئله سوم هم اینکه اگه لطف کنید طبق شماره یک ترتیبی از کتاب هارو بگید که طبق اون ترتیب شروع کنم ممنون می شم

سلام

- اگر روی همشون تسلط "کامل" پیدا کنید (که تجربه ثابت کرده که عملا ممکن نیست)، بله...

- big book بهترین منبع برای تمرینات reading comprehension بوده و همچنان هم می تونه مرجع تمرینی خیلی خوبی برای این بخش باشه...

- شروع مطالعه باید از official باشه... بعد از بسته به نیازتون می تونه هر ترتیبی به خودش بگیره...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین ati-m
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-05-2016, 01:04 PM
سلام

من امسال می خوام برای پذیرش اقدام کنم، سوالم اینه که  GRE  خوندن رو باید از کی شروع کنم؟ امتحان تافلم آخرای شهریور هستش و الان دارم تافل رو می خونم، آیا از الان باید همراه تافل ، GRE رو بخونم یا بزارم برای نزدیک امتحان که حدودا تو آبان هست؟

بسیار ممنون
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
02-05-2016, 10:53 PM
(02-05-2016, 01:04 PM)ati-m نوشته: سلام

من امسال می خوام برای پذیرش اقدام کنم، سوالم اینه که  GRE  خوندن رو باید از کی شروع کنم؟ امتحان تافلم آخرای شهریور هستش و الان دارم تافل رو می خونم، آیا از الان باید همراه تافل ، GRE رو بخونم یا بزارم برای نزدیک امتحان که حدودا تو آبان هست؟

بسیار ممنون

سلام،
به نظر من از الان همزمان با مطالعه برای تافل لغات 1100 رو حفظ کنید. اگر فرصت داشتید بخشی هرچند اندک از زمان مطالعه تون رو هم به تمرین بخش وربال اختصاص بدید. بعد از امتحان تافل هم به نظرم دوماه زمان مناسبی برای مطالعه بخش کوانت GRE و تکمیل مطالعه برای بخش وربال هست. 
موفق باشید Smile
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین ati-m
**
نقل قول

03-05-2016, 09:19 AM
(02-05-2016, 10:53 PM)butterfly نوشته: سلام،
به نظر من از الان همزمان با مطالعه برای تافل لغات 1100 رو حفظ کنید. اگر فرصت داشتید بخشی هرچند اندک از زمان مطالعه تون رو هم به تمرین بخش وربال اختصاص بدید. بعد از امتحان تافل هم به نظرم دوماه زمان مناسبی برای مطالعه بخش کوانت GRE و تکمیل مطالعه برای بخش وربال هست. 
موفق باشید Smile

بسیار ممنون از پاسختون. برای تمرین بخش وربال از چه کتابی استفاده کنم؟
نقل قول  

آفلاین fatima204
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

03-05-2016, 12:00 PM
دوستان سلام
برای مطالعه بیگ بوک فقط ریدینگاش کفایت می کنه یا بخش های مربوط به لغات رو هم بخونیم ؟
چون قسمت لغاتاش مثلا میگه رابطه این دو لغت مثل کدام گزینه هست ؟ این تیپ سوالا الان هم در جی ار ای هست یا نه؟

ممنونم
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 7
03-05-2016, 12:18 PM
(03-05-2016, 12:00 PM)fatima204 نوشته: دوستان سلام
برای مطالعه بیگ بوک فقط ریدینگاش کفایت می کنه یا بخش های مربوط به لغات رو هم بخونیم ؟
چون قسمت لغاتاش مثلا میگه رابطه این دو لغت مثل کدام گزینه هست ؟ این تیپ سوالا الان هم در جی ار ای هست یا نه؟

ممنونم

سلام

تیپ سوالات GRE به جز reading comprehension نسبت به big book تغییر کرده...
خوندن سوالات لغت اون کتاب طبیعتا بی فایده نیست... ولی چون دقیقا در راستای نیاز آزمون نیستنهد، توصیه میشه اول منابع اصلی رو بررسی بفرمایید و در صورتی که زمان اضافی وجود داشت سراغ اونها برید...

(مثلا سوالات word relation به لحاظ زبانی می تونند در تعمیقات کلمات و روابطشون در ذهن نقش مهمی ایفا کنند... وقتی در مورد نقش دو کلمه فکر می کنید، عملا دارید برای فهم اونها و حفظ بهترشون یک لینک موثر ایجاد می کنید... به همین ترتیب پشت هر نوع سوال در اون کتاب نکته ای مهمی در جهت آموزش بهتر نهفته هست...)

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین maryam.m
**
نقل قول

23-06-2016, 10:40 PM
سلام
دوستان لطفا تو این زمینه من رو راهنمایی کنید.
من برای 24 آگوست gre ثبت نام کردم. من آزمون تافل ندادم و قصد دارم اول آزمون gre بدم. لغات 1100 رو با مثال های کتابش از طریق سایتmemrise یاد گرفتم. و هیچ لغات دیگری هنوز نخوندم و کتاب تستی نزدم. کوانت و رایتینگ هم هنوز کار نکردم. راستش مطالب دوستان رو که برای مشورت اینجا نوشته بودند،نگاهی انداختم، یک مقدار نگران شدم با این منابع متفاوت و زیاد، آیا من می رسم تا اون تاریخ خودم رو آماده کنم یا نه؟
به نظر شما تاریخ رو عوض کنم و یک 10 روزی عقب تر بندازم؟ به نظر شما این ده روز تاثیر دارد در نتیجه بهتر؟ بیشتر از 10 روز نمی تونم عقبتر بندازم چون باید خودم رو برای تافل آماده کنم.
به نظر شما با توجه به شرایط من چه منایعی رو اول شروع کنم به خواندن؟
سطح زبانم هم متوسطه
باتشکر
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-06-2016, 11:57 PM
(23-06-2016, 10:40 PM)maryam.m نوشته: سلام
دوستان لطفا تو این زمینه من رو راهنمایی کنید.
من برای 24 آگوست gre ثبت نام کردم. من آزمون تافل ندادم و قصد دارم اول آزمون gre بدم. لغات 1100 رو با مثال های کتابش از طریق سایتmemrise یاد گرفتم. و هیچ لغات دیگری هنوز نخوندم و کتاب تستی نزدم. کوانت و رایتینگ هم هنوز کار نکردم. راستش مطالب دوستان رو که برای مشورت اینجا نوشته بودند،نگاهی انداختم، یک مقدار نگران شدم با این منابع متفاوت و زیاد، آیا من می رسم تا اون تاریخ خودم رو آماده کنم یا نه؟
به نظر شما تاریخ رو عوض کنم و یک 10 روزی عقب تر بندازم؟ به نظر شما این ده روز تاثیر دارد در نتیجه بهتر؟ بیشتر از 10 روز نمی تونم عقبتر بندازم چون باید خودم رو برای تافل آماده کنم.
به نظر شما با توجه به شرایط من چه منایعی رو اول شروع کنم به خواندن؟
سطح زبانم هم متوسطه
باتشکر

سلام، نگران نباشید هرچند بهتر بود ابتدا برای تافل آماده می شدید و بعد برای GRE. اینکه لغات رو حفظ هستید خیلی خوبه و همین زمان برای آمادگی خوب برای بخش کوانت کافیه. اگر بخواهید برای بخش وربال بیشتر آماده شید ده روز فرصت بیشتر هیچ معجزه ای نمی کنه و تاثیر نداره. پس تاریخ رو تغییر ندید برای ده روز. از همین الان شروع کنید به مطالعه و آشنایی با سوالات GRE و تست بزنید با زمان بندی. خود کتاب Official guide to the GRE کتاب خیلی خوبی برای شروع هست. حتما مطالعه اش کنید. در ادامه هم می تونید برای سوالات مگوش برنامه ریزی کنید و اگر فرصت داشتید برای سایر منابع.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

آفلاین لاله11
**
نقل قول

04-07-2016, 01:45 AM
دوستان سلام
برای ریدینگ gre بعد از وربال ریزنینگ و آفیشیال چه کتابیو توصیه می کنید برای ریدینگ ؟

ممنونم
نقل قول  

آفلاین Mh3n
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-09-2016, 12:35 AM
درود..
هفته بعد امتحان GRE دارم
میخواستم بدانم در بخش وربال در این یک هفته چه کاری میشود انجام داد؟ فقط 504 را خواندم
بعضی از دوستان شانسی میزنند این بخش را مثلا همه را گزینه C میزنند.جواب میدهد برای 140؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (28): « قبلی 1 ... 21 22 23 24 25 26 27 28 بعدی »