عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی نروژ تحصیل در نروژ پذیرش از نروژ در مقطع PhD

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از نروژ در مقطع PhD
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-01-2016, 07:54 PM
(16-01-2016, 06:16 PM)mohamadreza5560 نوشته: با سلام خدمت دوستان گرامی

کاردانی تاسیسات الکتریکی ۱۲:۱۰
کارشناسی برق قدرت دانشگاه آزاد ۱۶:۲۰
کارشناسی ارشد برق قدرت دانشگاه بوعلی ۱۷:۰۵ :
مقاله ۲ نا isi
آیلتس ۷.۵
امکان پذیرش و فاند برای مقطع دکتری هست؟

سلام

از معدل پایین دوره کاردانیتون که بگذریم (معدل دوره های بعدی اون رو به شدت cover کرده...)، وضعیت خوبی رو برای خودتون رقم زده ید...
position های دکترا در اسکاندیناوی (که نروژ هم جزو اون به حساب میاد) اساسا به اساتید تفویض میشه و تصمیم گیری هم برعهده خودشون هست...
بنابراین شانس بالقوه بالای شما وقتی به موفقیت بالفعل بدل میشه که بتونید در ارتباط موثر با اساتید، پروژه های مرتبط با زمینه مورد علاقه تون رو track و براشون اقدام بفرمایید... بد نیست سایت دانشکاه هایی مثل NTNU و UOslo رو مرتب چک بفرمایید...

تمام position های PhD در نروژ fully-funded هستند...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-02-2016, 02:39 PM
من لیسانسم مهندسی عمران با معدل 12.11.ارشد مدیریت اجرایی با معدل 15.30.
پایان نامه ام 19.5 و 2 تا ISI دارم.GRE با نمره پایین و آیلتس6.
با این شرایط اگر مستر دوم بخونم و بعد به فکر دکترا باشم بهتره یا مستقیم فکر دکترا باشم؟یعنی شانس بورس یا پوزیشن دارم.
یک دوستی دیدم با شرایط خوب تونسته بود مستر فاند بگیره.
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-02-2016, 06:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2016, 06:19 PM توسط PeymanSa.)
(04-02-2016, 02:39 PM)amirfriendship نوشته: من لیسانسم مهندسی عمران با معدل 12.11.ارشد مدیریت اجرایی با معدل 15.30.
پایان نامه ام 19.5 و 2 تا ISI دارم.GRE با نمره پایین و آیلتس6.
با این شرایط اگر مستر دوم بخونم و بعد به فکر دکترا باشم بهتره یا مستقیم فکر دکترا باشم؟یعنی شانس بورس یا پوزیشن دارم.
یک دوستی دیدم با شرایط خوب تونسته بود مستر فاند بگیره.

سلام دوست عزیز..
من بر اساس تجربه ی اپلای نروژ  خودم و یکی از دوستانم نظر میدم.پیشنهادم اینه سایر دوستان هم اگه نظری دارند،دوستمونو راهنمایی کنند.
معدل های خیلی خوبی ندارید... با در نظر گرفتن دو مقاله ی اکسپت شده و معتبر میشه گفت رزومه ی پژوهشیتون بهتره ...نمره ی IELTS  هم برای مستر جوابگو باید باشه اما برای دکترا چون قضیه رقابتی تره، شاید یه نمره ی بهتر زبان به روند پذیرش بیشتر کمک کنه.
تا اونجا که من میدونم،برای پذیرش مقظع ارشد تو نروژ،معدل لیسانستون تاثیرگذاره ...(من با معدل 14 لیسانس همه ی مسترهای نروژم ریجکت شدو گویا  برای مسترحداقل معدل 15 نیازه ودکترا هم 16)...(مد نظر هم داشته باشید که رشته ی مدیریت اجرایی . مهندسی مدیریتپروژه در اروپا خیلی شناخته شده نیست ). من پیشنهادم اینه که برای دکترا فکر کنید با نمره ی زبان بهتر و روزمه ی پربارتر و مرتبط با تیم تحقیقاتی دانشگاه مدنظر
دکترا در نروژ فول فاند هست ...
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین amirfriendship
نقل قول

04-02-2016, 08:17 PM
(04-02-2016, 06:12 PM)PeymanSa نوشته: سلام دوست عزیز..
من بر اساس تجربه ی اپلای نروژ  خودم و یکی از دوستانم نظر میدم.پیشنهادم اینه سایر دوستان هم اگه نظری دارند،دوستمونو راهنمایی کنند.
معدل های خیلی خوبی ندارید... با در نظر گرفتن دو مقاله ی اکسپت شده و معتبر میشه گفت رزومه ی پژوهشیتون بهتره ...نمره ی IELTS  هم برای مستر جوابگو باید باشه اما برای دکترا چون قضیه رقابتی تره، شاید یه نمره ی بهتر زبان به روند پذیرش بیشتر کمک کنه.
تا اونجا که من میدونم،برای پذیرش مقظع ارشد تو نروژ،معدل لیسانستون تاثیرگذاره ...(من با معدل 14 لیسانس همه ی مسترهای نروژم ریجکت شدو گویا  برای مسترحداقل معدل 15 نیازه ودکترا هم 16)...(مد نظر هم داشته باشید که رشته ی مدیریت اجرایی . مهندسی مدیریتپروژه در اروپا خیلی شناخته شده نیست ). من پیشنهادم اینه که برای دکترا فکر کنید با نمره ی زبان بهتر و روزمه ی پربارتر و مرتبط با تیم تحقیقاتی دانشگاه مدنظر
دکترا در نروژ فول فاند هست ...
موفق باشید

من ارشدم مدیریت اجرایی-استراتژیک.
یعنی برای مستر دوم اگر زیر شاخته مدیریت اقدام کنم , امکان نداره این مستر و مد نظر قرار بدن؟
پس پیشنهاد شما دکترا است.
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
نقل قول

04-02-2016, 08:20 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-02-2016, 08:22 PM توسط PeymanSa.)
(04-02-2016, 08:17 PM)amirfriendship نوشته: من ارشدم مدیریت اجرایی-استراتژیک.
یعنی برای مستر دوم اگر زیر شاخته مدیریت اقدام کنم , امکان نداره این مستر و مد نظر قرار بدن؟
پس پیشنهاد شما دکترا است.

من تجربه ای از تاثیر مستر اولی روی اپلیکیشن مستر دومی  مشخصا در نروژ ندارم..چون مسترهایی که برای نروژ اپلای کرده بودم رو با لیسانس و بر خلاف شرایط شما، بدون مقاله اپلای کرده بودم... تصور کلی من اینه که نروژ خیلی در پذیرش قطع ارشد سختگیره سر معدل ها...باز هم امیدوارم دوستان دیگه نظراتی دارند بدند و شما در نهایت خودتان با منطق خودتان نظرات ارائه شده رو سبک سنگین کنید زیرا پذیرش دکترا به عوامل متعددی وابسته هست و نمیشه با قاطعیت نظر داد..
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین PeymanSa
نقل قول

04-02-2016, 08:26 PM
(04-02-2016, 08:17 PM)amirfriendship نوشته: من ارشدم مدیریت اجرایی-استراتژیک.
پس پیشنهاد شما دکترا ا
دز موزد رشتتونم که نظر دادم ..مدیریت استراتژیک وجود داره ..من تصورم رشته ی مهندسی مدیریت پروژه و مدیریت اجرایی بود که فقط تو ایران هست...بنابراین نظر قبلیم رو تصحیح میکنم
نقل قول  

آفلاین saeide1988
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-02-2016, 03:22 PM
سلام من ارشد سیستم های انرژی از دانشگاه علوم تحقیقات با معدل 18.33 دارم و دو تا مقاله کنفرانسی داخلی و یک مقاله isc  دارم و لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شاهرود با معدل 12.8 دارم میخواستم ببینم برای دکترا شانس داارم ؟ و البته برای ارشد دوباره اینکه من یه ارشد دارم و معدلم بالا رفته امتیاز محسوب میشه یا نه ؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-02-2016, 08:24 PM
(28-02-2016, 03:22 PM)saeide1988 نوشته: سلام من ارشد سیستم های انرژی از دانشگاه علوم تحقیقات با معدل 18.33 دارم و دو تا مقاله کنفرانسی داخلی و یک مقاله isc  دارم و لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه صنعتی شاهرود با معدل 12.8 دارم میخواستم ببینم برای دکترا شانس داارم ؟ و البته برای ارشد دوباره اینکه من یه ارشد دارم و معدلم بالا رفته امتیاز محسوب میشه یا نه ؟

برای ارشد مجددا که اصلاً شانسی نمیشه متصور شد، برای دکتری هم رزومه خوبی متاسفانه ندارید از اونجایی که رقابت در دوره دکتری  در نروژ بالاست حداقل نمره زبان و رزومه پژوهشی قویتری نیاز دارید من پیشنهادم ابتدا تقویت رزومه اکادمیک و جستجو دانشگاههای سایر کشورها خصوصاً اروپای غربی می باشد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین saeide1988
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-02-2016, 05:07 PM
Confused یعنی کسی که یه مستر داره و دوباره میخواد برای مستر اقدام کنه این امتیاز براش محسووب نمیشه؟
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
29-02-2016, 11:36 PM
(29-02-2016, 05:07 PM)saeide1988 نوشته: Confused یعنی کسی که یه مستر داره و دوباره میخواد برای مستر اقدام کنه این امتیاز براش محسووب نمیشه؟

سلام .
دوست عزیز بعضا شاهد این هستیم که برخی کشورها مثل فنلاند و المان برای مستر دوم ویزا صادر نمیکنند   . مورد شما بستگی به سیاست دانشگاه و کشور مربوطه داره . 
موفق باشین
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 بعدی »