28-12-2015, 03:48 AM
(27-12-2015, 09:41 PM)لاله11 نوشته: سلام مجدد
@Torkan@ ، @nasim1234
ممنون میشم اگه نظرتونو بگین
و نحوه برنامه ریزی پیشنهادیتونو خیلی ممنون ایا احتیاجی هست این ترمو مرخصی بگیرم یا همین مقدار زمان کافیه ؟ متشکرم
بله به نظر من حتما میتونین.
در مورد جی ار ای که همون لغت خوندن خیلی کار خوبیه. البته ۱۱۰۰ یه مقدار طولانی و سخته. من خودم با همون دانش تافلم (اون زمان تافل ۹۹) رفتم دادم وربال شدم ۱۴۸. چون نمرم خوب نشده توصیه خاصی نمی کنم بهتره دوستانی که بهتر میدونن راهنمایی کنن.
تافل رو همون موقع که دادم (دوسال پیش) ۹۹ شدم. ولی دوباره بعد از یه سال شدم ۱۰۷. بار دوم به طور خاص رایتینگ خیلی کار کردم که از ۲۳ شد ۲۸ و ریدینگ tpo کار کردم.
در مورد تافل علاوه بر خوندن کتاب های Essential barrons و 400 (فرض کنیم ۵۰۴ رو خوندین) تمرین نیاز داره که شما وقت کافی دارین. اگر در رایتینگ مشکل دارین شاید بد نباشه براش کلاس برین. اما بقیه مهارت ها با تمرین تا حد خوبی (۲۵ یا بالاتر) حل میشن. مخصوصا لیسنیگ که واقعا با تمرین میشه ۳۰ گرفت.
به نظر من بخش بیشتری از زمانتون رو صرف تافل کنین. و سال بعد اول تافل رو امتحان بدین. یه فاصله ای هم بین دو امتحان در نظر بگیرید مثلا ۱ ماه. و اون ۱ ماه رو تمرین کنید که کوانت رو کامل بگیرید. همزمان که رایتینگ تافل کار می کنید برای GREهم آماده میشید ولی خوبه که تاپیک های هردو رو نگاه کنید و براش رایتینگ بنویسید.
به نظرم مرخصی نگیرید چون تمام وقت زبان خوندن خیلی خسته کنندست وهمین که تنها برنامه هفتتون بشه زبان خودش فشار روحی وارد می کنه. رسوندن نمره ۸۸ به ۱۰۰ خیلی سخت نیست و با هفته ای ۲ یا ۳ روز حتما میرسید.
سوال دیگه ای بود بپرسید حتما