17-12-2015, 11:38 AM
(15-12-2015, 11:19 PM)Atlantis نوشته: سلام، عرض احترام و تواضع، مشخصات من:
1-لیسانس مهندسی شیمی
2-دانشگاه صنعتی بابل
3-معدل کل 17
4-آیلتس: L6 R7 W6.5 S6.5 و در مجموع 6.5
-جی آر ای: Q158 V156 AW4
5- چهار کنفرانس بین المللی، یک کنفرانس داخلی، 4 تا سابمیت ISI
6- سه توصیه نامه
سایر: یک ترم حل تمرین فیزیک2
جزییات بیشتر راجع به من رو میتونید در این سایت ببینید
هدف: اقدام برای ارشد با فاند در نانوتکنولوژی، شیمی یا مهندسی شیمی
لطفا بفرمایید چه دانشگاه هایی در اروپا با این شرایط پیشنهاد میکنید؟
به شخصه نانوتکنولوژی دانشگاه twente در هلند و KU Leuven در بلژیک مدنظرم هست، که مورد اخیر رو erasmus mundus ارائه میده. آیا با شرایط من، این دو مورد بلندپروازانه هست یا اینکه خوبه؟
خیلی متشکرم از وقتی که میذارید
با سلام
دوست عزیز رزومه خوبی دارین و زبانتون ساپورت میکنه . ببینین اروپا مثله امریکا نیست که برای ارشد زیاد فاند پیدا بشه .
مثالا همین هلند رو برای دکتری فاندهای خوبی داره ولی برای ارشد نه زیاد . مخصوصا هلند در برنامه های ارسموس خوب شرکت میکنه .
کشور هایی مثله هلند و بلژیک برای اسموس اقدام کنین و شانستون رو امتحان کنین . کشور های اسکاندیناوی چون شهریه نمیگیرن خیلی سخت فاند برای ارشد ارایه میدن مگر اینکه برید 2 ترم بخونین و خودتون رو نشون بدین برای ارایه کنند.
کشور المان رو میتونین از سایت دااد daad اقدام کنین و شانستون رو از این طریق هم امتحان کنین .
و اما دو تا کشور ایتالیا و اسپانیا حتی برای ارشد بورس های خوبی ارایه میهند و من شانستون رو اونجا به مراتب بیشتر میبینم . دانشگاه های پلی تکنیک بارسلون مادرید - پلی تکنیک میلان و تورین.
اگر مایل هستین به ایتالیا برین و بعنوان پل استفاده کنین گزینه بدی نیست براتون در ضمن رتبه این دانشگاه ها هم خوب هستن.
همونطور که قبلا هم گفتم کشور هایی مثله فنلاند نروز و ... جون رایگان هستن برای ارشد فاند به ندرت ارایه میدن.
هر سوالی هست در خدمتم
@Shihan
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana