04-12-2015, 12:57 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 04-12-2015, 12:59 PM توسط فه رشید.
دلیل ویرایش: ناکامل بودن سوال
)
من هم سوال مشابهی دارم ممهنون میشم دوستان مطلع پاسخ بدن
با سلام خدمت هم وطنان عزیز
یه سوال داشتم خدمتتون
من لاتاری 2016 قبول شدم
من متاهلی 29 ساله هستم( بدون فرزند) و فوق لیسانس مشاوره خانواده از دانشگاه کردستان با معدل 17/75 دارم و همسرم هم 25 ساله و فوق لیسانس آموزش بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی کردستان دارن .
زبانمون خوب نیست و میخواییم وقتی به آمریکا اومدیم روش شدید کار کنیم.
با توجه به شرایط من که خدمتتون توضیح دادم و کل سرمایه ی من که حدود 50 تا 60 ملیون تومن هستش
کدوم ایالت و شهر برای زندگی ما مناسب هستش؟( ممنون میشم با توجه به شرایط مالی من توضیح بدید
شرایط کاری ما چطور خواهد بود؟ البته بعد یاد گرفتن کامل زبان؟
چقدر هزینه به طور میانگین باید برای اول زندگیم انجام بدم؟
برای یادگیری زبان در امریکا چه پیشنهادی برای من دارید ؟ با توجه به سطح متوسطم متوسط زمانی که برای یادگیری کامل زبان در نظر بگیرم چقدر باشه؟
آیا بدون زبان میتونم کار پیدا کنم مثلا پیش ایرانی ها؟
به صورت کلی اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم به من بگید
با سلام خدمت هم وطنان عزیز
یه سوال داشتم خدمتتون
من لاتاری 2016 قبول شدم
من متاهلی 29 ساله هستم( بدون فرزند) و فوق لیسانس مشاوره خانواده از دانشگاه کردستان با معدل 17/75 دارم و همسرم هم 25 ساله و فوق لیسانس آموزش بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی کردستان دارن .
زبانمون خوب نیست و میخواییم وقتی به آمریکا اومدیم روش شدید کار کنیم.
با توجه به شرایط من که خدمتتون توضیح دادم و کل سرمایه ی من که حدود 50 تا 60 ملیون تومن هستش
کدوم ایالت و شهر برای زندگی ما مناسب هستش؟( ممنون میشم با توجه به شرایط مالی من توضیح بدید
شرایط کاری ما چطور خواهد بود؟ البته بعد یاد گرفتن کامل زبان؟
چقدر هزینه به طور میانگین باید برای اول زندگیم انجام بدم؟
برای یادگیری زبان در امریکا چه پیشنهادی برای من دارید ؟ با توجه به سطح متوسطم متوسط زمانی که برای یادگیری کامل زبان در نظر بگیرم چقدر باشه؟
آیا بدون زبان میتونم کار پیدا کنم مثلا پیش ایرانی ها؟
به صورت کلی اگه پیشنهادی دارید ممنون میشم به من بگید