29-11-2015, 02:45 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 29-11-2015, 02:45 PM توسط automotive.)
با سلام،
دوستان عزیز، صفحه ای در ویکی به نام کنفرانسها و ژورنالها توسط بابک عزیز ایجاد شده که کنفرانس ها رو به تفکیک رشته نمایش میده، من صفحات تمام رشته های موجود در سایت رو ایجاد کردم تا تفکیک به خوبی صورت بگیره، صفحه ی رشته های زیر ایجاد شده
مکانیک و هوافضا
[*]برق و کامپیوتر
[*]ریاضی و فیزیک
[*]شیمی، نفت و پلیمر
[*]صنایع
[*]علوم انسانی و فلسفه
[*]علوم پزشکی و زیستی
[*]عمران، معماری و شهرسازی
[*]کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
[*]مدیریت و اقتصاد
[*]معدن و زمینشناسی
[*]مواد و نانو
[*]هنر
[*]سایر رشتههای تحصیلی
[*]دوستانی که تمایل به تکمیل این قسمت از ویکی دارند، بر روی سربرگ جزوه (ویکی)، در کنار انجمن در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید، بر روی گزینه ی ورود به سیستم در بالا سمت راست کلیک کنید و وارد سیستم ویکی شوید، به سربرگ مربوطه رفته و با حرکت نشانگر موس بر روی مداد سمت چپ، گزینه ی ایجاد صفحه را انتخاب کنید ( لطفا ارسال ها در تاپیک مربوط به رشته ای که انتخاب کرده اید باشد )، و با فرمت و راهنمایی زیر این قسمت تکمیل گردد.
[*]با استفاده از نمونه، طبق همین فرمت، کنفرانس ها و ژورنال های را در این صفحه وارد کنید
====put the Conference Name here====
موضوعات: type or copy the topics
وبسایت: type or copy the website
مثال:
====کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی====
موضوعات: مهندسی معدن ، مهندسی شیمی (عمومی) ، مهندسی عمران (عمومی) ، مهندسی برق و الکترونیک ، مهندسی مکانیک ، علوم رفتاری و اجتماعی ، آموزش
وبسایت: http://rstconf.com/fa/
برای راحتی شما من فرمت بالا را به صورت خالی در زیر قرار میدهم تا بتوانید با کپی و پیست، به راحتی اطلاعات کنفرانس را در این صفحه قرار دهید.
با تشکر از وقتی که برای کمک به هموطنان خود قرار میدهید.
==== ====
موضوعات:
وبسایت:
دوستان عزیز، صفحه ای در ویکی به نام کنفرانسها و ژورنالها توسط بابک عزیز ایجاد شده که کنفرانس ها رو به تفکیک رشته نمایش میده، من صفحات تمام رشته های موجود در سایت رو ایجاد کردم تا تفکیک به خوبی صورت بگیره، صفحه ی رشته های زیر ایجاد شده
مکانیک و هوافضا
[*]برق و کامپیوتر
[*]ریاضی و فیزیک
[*]شیمی، نفت و پلیمر
[*]صنایع
[*]علوم انسانی و فلسفه
[*]علوم پزشکی و زیستی
[*]عمران، معماری و شهرسازی
[*]کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست
[*]مدیریت و اقتصاد
[*]معدن و زمینشناسی
[*]مواد و نانو
[*]هنر
[*]سایر رشتههای تحصیلی
[*]دوستانی که تمایل به تکمیل این قسمت از ویکی دارند، بر روی سربرگ جزوه (ویکی)، در کنار انجمن در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید، بر روی گزینه ی ورود به سیستم در بالا سمت راست کلیک کنید و وارد سیستم ویکی شوید، به سربرگ مربوطه رفته و با حرکت نشانگر موس بر روی مداد سمت چپ، گزینه ی ایجاد صفحه را انتخاب کنید ( لطفا ارسال ها در تاپیک مربوط به رشته ای که انتخاب کرده اید باشد )، و با فرمت و راهنمایی زیر این قسمت تکمیل گردد.
[*]با استفاده از نمونه، طبق همین فرمت، کنفرانس ها و ژورنال های را در این صفحه وارد کنید
====put the Conference Name here====
موضوعات: type or copy the topics
وبسایت: type or copy the website
مثال:
====کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و تکنولوژی====
موضوعات: مهندسی معدن ، مهندسی شیمی (عمومی) ، مهندسی عمران (عمومی) ، مهندسی برق و الکترونیک ، مهندسی مکانیک ، علوم رفتاری و اجتماعی ، آموزش
وبسایت: http://rstconf.com/fa/
برای راحتی شما من فرمت بالا را به صورت خالی در زیر قرار میدهم تا بتوانید با کپی و پیست، به راحتی اطلاعات کنفرانس را در این صفحه قرار دهید.
با تشکر از وقتی که برای کمک به هموطنان خود قرار میدهید.
==== ====
موضوعات:
وبسایت:
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید