(19-11-2015, 02:03 PM)Ali.ch.since نوشته: قبل از هرچیزی بسیار سپاسگزارم از ترکان عزیز که همیشه در تمام ضمینه ها راهنمایی میکنن دوستان رو و به کمکمون میاد و آرزوی بهترین رو دارم برای ایشون.
من مشکل سربازی دارم و میدونم باید 15 میلیون بزارم تا برم.مشکلم اینه که اونا میگن مدرک دانشگاهی دگترای مستقیم رو قبول نداریم یا سخت میگیرن در این راه.دوسته من سه ماه پیشورفت آمریکا و واسه اینکه میخواست دکترای مستقیم بخونه خیلی زجر کشید میگفتن دکتراس مستقیم از نظر وزارت علوم درست نیست و......در این ضمینه چیکار میشه کرد؟؟؟
درود
آهان حالا سوالتون درست شد. شما منظورتون برگشت است نه رفتن وگرنه 15 تومن رو بدید اونا به بقیش اهمین نمیدن! دانشگاه البته باید مورد تایید باشه.
در مورد برگشت اول بگم بهتره پرس و جو کنید از خود وزارت علوم در سایتش هم هست دقیقا نوشته شرایط ارزیابی دقت کنید ارزیابی رو باری کسانی که دکترای مستقیم خوندن و برگشتن واسه هیییت علمی شدن در ایران.
در خود آکادمیاکافه هست جایی که در مورد وزارت علوم و ایین نامه هاش بحث شده. تا جایی که میدونم مادامی که دانشگاه مورد تایید به خصوص متوسط و به بالا باشه مشکلی نیست تحت شرایطی مثلا مقاله داشتن و اینا.
حتما به وزارت علوم مراجعه کنید (وبسایتش) و تاپیک مربوطه رو بخونید.
پ.ن: من جای شما باشم یا نمیرم یا برم برنمیگردم!
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.