11-11-2015, 03:28 AM
(10-11-2015, 12:52 PM)automotive نوشته: با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز و عذر خواهی میکنم از مدیران Emir و Nader عزیز، ببخشید من اصولا در آلمان پست نمیذارم اگر صحبت های من در این پست اشتباه بود بدون اطلاع و بی درنگ پست را پاک کنید.سلام دوست عزیز دلیلی نداره ناراحت بشم ممنون بابت جواب شما ... من قسمتی از جواب رو گرفتم ولی شاید من در نحوه طرح سوالم اشتباه کردم ... من یکی از اقوام در حال حاظر المان داره فوق مکانیک میخونه وقتی ازم پرسید که دانشگاه چی میخونی گفتم که مترجمی میخونم گفت که اگه معدل لیسانست خوب باشه و اینکه ایلتس رو هم داشته باشی یا نداشته باشی فرق نمیکنه چون تو مدرکت هم زبانه هم مدرک دانشگاهی هست و بنا رو به این میزارن که من هم مدرک دانشگاهی دارم و هم اینکه به صورت تخصصی زبان رو مطالعه کردم و اینکه پذیرشم برای ارشد توی گرایش های مختلف شاخه زبان به مراتب ممکنه اسون تر باشه جوری که ایشون میگفت خیلی راحت میتونم برم و اینجوری که خیلیا سختش میکنن نیست از طرف دیگه اگه خوب مثلا من به زبان المانی تسلط کامل داشته باشم و اینکه مدارک مربوط به زبان المانی رو قبل رفتنم اوکی کنم چی ؟ جوری که هم زبان خودم رو بلدم هم انگلیسی هم المانی ...... در مورد اون مدارکی رو هم که من دوبی گرفتم دوست عزیز فکر کنم برداشتتون اشتباه بوده گفتم آزمونش رو انجا دادم نه اینکه کل دوره سه روز بوده (ما تحریم هستیم و نمایندگی برگذاری ازمون های جامع و چند گانه مایکروسافت از ایران سلب شده و اجازه برگذاری رو به هیچ موسسه ای نمیدن) من 2 سال تمام دوره رفتم 1 سالش شهر خودم بوده و استاد پروازی اومده سال دوم هم که استاد از خارج کشور اوردن رو هم کرج گذروندم دو سال به صورت کاملا فشرده معمولا من 3 روز اخر هفته به صورت پروازی کرج بودم و دوره گذروندم یه جورایی ما بهش میگفتیم لیسانس فشرده :
دوست عزیز چند نکته بسیار مهم را در نظر نگرفته اید!!
ترجمه زبان انگلیسی به فارسی در آلمان و آمریکا کاربردی ندارد!! چرا باید این موضوع را بورسیه کنند؟؟
مدرکی که شما گرفته اید و 3 روز برای آن به دوبی رفته اید با مدرکی که دانشگاه رسمی کشور بعد از 150 واحد درسی و صرف 4 سال وقت میدهد فرق میکند و این تفاوت بسیار بسیار بیشتر از آن است که بتوان آن را عنوان نمود، مثل این است که کسی که مدرک ICDL دارد را با کسی که فارغ التحصیل مهندسی کامپیوتر از شریف است را مقایسه کنید؟؟ اصلا قابل قیاس نیست
مدرک شما در رزومه شما نقش خواهد داشت اما نقش اصلی را مدرک دانشگاهی ایفا میکند.
شما دانشجوی مترجمی زبان هستید و آیلتس را براحتی و فقط با مطالعه ی سبک آزمون و سری کتاب های Cambridge باید بتوانید به راحتی نمره ی 7 بگرید.
من اصلا و ابدا قصد جسارت ندارم و فردی هم رشته ی شما را میشناسم که بدون کلاس زبان و کلاس آیلتس نمره ی 7 گرفت و این اصلا کار سختی نیست ، نه برای شمایی که 4 سال مداوم و تخصصی زبان خوانده اید و با آن زندگی کرده اید.
این متن نظر شخصی من است.
در ضمن به این فروم خوش آمدید و امیدوارم از ساعت ها و ماه ها و سال ها تجربیات دوستان که در اختیار همه در این فروم قرار گرفته استفاده کنید.
با مطالعه ی بخش نتایج پذیرش هم میتوانید ببینید که آیا کسی با موقعیت شما و نزدیک به شما توانسته بورسیه بگیرد!!
موفق و پیروز باشید

و یا اصلا نه توی هر رشته ی دیگه ای که امکانش هست پذیرش بشم لطفا راهنمایی کنید
پیشاپیش صمیمانه از همه کسایی که توجه کردن به پیامم و وقت گذاشتن خصوصا شما دوست عزیز کمال تشکر رو دارم