28-10-2015, 07:24 PM
noc2241 تکنسین الکترونیک ولی کارشناسی ناپیوسته الکترونیکم.سیزده سال پیوسته در یک شرکت خودروسازی.من ژانویه اقدام کرده بودم ساسکچوان که 500 نفر میخواست آپریل نامینیت شدم4می پرونده رو تکمیل کردم فرستادم سیدنی کامل.11 می رسید اونجا.30 جون پاریس گفت ویزا آفیسم اونجاست17 جولای EP ,UCI اختصاص دادن.7 آگوست درخواست مدیکال کردن همون روز با یه ایمیل دیگه ازم خواستن کارت معافی خدمت هزینه490 دلار و رزومه خواستن.من خرید خدمت سربازی بودم.خلاصه پرونده ام با سرعت بسیار خوبی پیش میرفت.دو روز بعد از ارسال مدارکم گفتن گواهی اشتغال بکار و بیمه ای که نشون بده در تمام این مدت شما شغلتون تکنسین الکترونیک بوده ارائه بدین.بیمه گفت تو نامه ما اصلا عنوان شغلی نمیزنیم فرمتمون خاص و برای همه همینه.شرکت گواهی اشتعال بکار بدون عنوان شغلی داد هر دو رو ترجمه کردم مهر دادگستری و خارجه گرفتم.ویه نامه به انگلیسی از مسئولمون که توش عنوان شغلی و شرح وظایفم بود تو کاغذآرم دار انگلیسی و با سربرگدار مشخصات تماس و شماره شرکت و ایمیل شرکتی و شماره تماس مسیولمون نوشت وپاشو امضا کرد و بیزنس کارتش رو هم پیوست کرد منم همه رو اسکن و ایمیل کردم الان 50 روز میگذره.جالبه که من مدارک رو وحتی درخواست پیگیری رو به آدرس PARIS-IMMIGRATION فرستادم اما این MP همیشه از ایمیلPARISIMMIGRATION جواب میده و درخواست مدارک کرده بود.جریان چیه؟کسی تا بحال شناختی از این MP داره؟
اقدام از طريق استان ساسكچوان.بعد از نامينيت شدن رسيدن مدارك به سيدني 11MAY 2015،ترانسفر فايل به پاريس 30JUNE 2015 دريافت EP UCI 17 JULY2015 درخواست مديكال ترجمه پايان خدمت و رزومه و پرداخت هزينه 490 دلار AGUST7,2015 انجام مديكال و هزينه 490 دلار 25AUGST,2015 آپديت دوم بيمه و گواهي اشتغال بكار 2SEP2015 ارسال مداركم 10SEP 2015 وضعيت فعلي MEDICAL RECEIVED ميگن در مرحله بك گراند چكه