21-10-2015, 10:02 PM
(21-10-2015, 06:51 PM)giga نوشته: سلام من یه سوال دارم. ایا برای گرفتن فول فاند از دانشگاههای اروپا و امریکا باید حتما نمره تافل و جی ار ای بالا داشت یا اگه مثلا سایر موارد خوب باشه این رو پوشش می ده. اگه میشه بگین نمره تافل و جی ار ای چند قابل قبول هست؟ با تشکر
در مورد اروپا من اطلاعاتم کمه.
در مورد آمریکا:
نمره اسپیکینگ تافل شما مهمه. چون معمولا سال اول (و گاهی سال دوم) فاند فرد با TAتامین میشه و مهمه بتونه خوب حرف بزنه. نمره ۲۳ بالاتر لازمه کاملا! کمتر از اون رو میدونن طرف مشکل داره تو صحبت کردن و یکم سخت تر پذیرش میدن بهش.
در کل نمره تافل اینجوریه که حتما از مینیممی که گفتن باید بالاتر باشید مگر اینکه استاد بگه مشکلی نیست و خودم حلش می کنم. (کم پیش میاد ولی من دیدم اینطور مواردی)
GRE رایتینگ زیر ۳ خوب نیست ولی شما ۵ هم بشید خیلی خاص نیست یعنی تاصیر خاصی نداره. بین ۳ تا ۴.۵ منطقیه. ۳ کافیه.
اگر رشته مهندسی و علوم پایه باشید بخش ریاضیش مهمه بالای ۱۶۰ باشه (آسونم هست جدا) ولی وربال رو درک می کنن که سخته بالای۱۴۵ ۱۴۰ خوبه.
برای رشته هایی مثل هنر وربال و رایتینگ مهم تره و باید بالا باشه. ۵ و ۱۵۰ به بالا فکر کنم.
در کل این نمرات لازمن ولی کافی نیستن. هرچه بالاتر بهتر. شما حتما باید مینیمم های دانشگاه رو بگیرید. اگر گفته تافل ۹۰ اون دیگه جای بحث نداره اصلا!
سایر موارد پرونده میتونه یکم پوشش بده ولی اون مینیمم رو پوشش نمیده. نمره اسپیکینگ خوب شاید بتونه کمک کنه تو جلب نظر کمیته. در صورتی که بقیه پرونده م خوب باشه البته.
این اعداد که من گفتم بر اساس تجربه به دست اومده و مطلق نیست اصلا. سرانگشتی بخوایم بگیم میشه اون عددها.
باز اگه جزیی تر بپرسید بهتر میتونم توضیح بدم.
موفق باشید