19-10-2015, 05:53 PM
(18-10-2015, 09:03 PM)mld.slh نوشته: سلام. من آخرین تماسم با پاریس اواسط آگوست بود که با هزار تعارف و کلی ادب پرسیدم آقا چه خبر. همون روزش جواب داد که سکیوریتی اینوستیگیشن داری میشه. خود آفسیرم ینی سی سی خان جواب داد. از اون موقع پراسس ستارت شدم و ایکسم شده هفت خط. به نظرتون بد میشه اگه دوباره بپرسم که این سکیوریتی چک چی شد پس؟ با توجه به اینکه نه ماهی که گفتن گذشته. مرسی
دوست عزیز به نظر من بپرس
چون من توی همین اوضاع بودم هر وقت پیگری می کردم همین CC یه جواب منطقی بهم میداد و اصلا هم هیچ اشکالی نداره که بپرسی اونا شرایط شما رو درک می کنن و کاملا از این کیس ها زیاد دارن و براشون توجیه داره که سوال داشتی باشی از پیشرفت پرونده ات
بعضی اوقات این یاداوری برای شما، ممکن خیر باشه و خبر خوبی رو در بر داشته باشه و یا اینکه باعث میشه که به اونا یاداوری بشه که پرونده شما رو بیارن بالاتر
اگر اواسط آگوست پرسیدی هیچ اشکالی من نمی بینم که پیگیری کنی چون من هم همیشه توی یه بازه های زمانی خیلی هوشمندانه با ادبیات خوبی پیگیری می کردم تازه توی نامه پاس رکویست هم ازم تقدیر کردن که همیشه مدارک رو در همه مراحل با یه نظم خاصی و خیلی شفاف براشون می فرستادم این رو به این دلیل گفتم که اونا ادبیاتشون در رابطه با هر پرونده ممکن تغییر بدن و دلیلی نداره که به همه یه جوابی رو بدن
من فکر می کنم الان روی پرونده شما دیگه CC کار نمی کنه و افیسر ارشد همون MLP داره کار می کنه و نیازه که پیگیری بکنی شاید پیشرفتی با یاداوری شما حاصل شد
همینکه مردم ببینند عقاید مختلفی درباره حقیقت وجود دارد، بزودی مستعد تحقیر آن میگردند و چنین میپندارند که اشخاصی که درباره آن متفق نیستند همه در اشتباهاند.
فرانسیس بیکن
فرانسیس بیکن