16-09-2015, 10:47 PM
(16-09-2015, 03:41 PM)Matinking نوشته: سلام آقای دکتر
من توضیحات شما و سایر دوستان رو در این تایپک رو در رابطه با روند حاکم بر امتیازدهی فروم مطالعه کردم..
منتها مسئله اینجاست که من اصولا نمی تونم به کسی امتیاز بدم!... وقتی روی button "امتیاز" کلیک می کنم (در هرجایی از فروم) هیچ اتفاقی نمی افته...
با google chrome و mozilla firefox و internet explorer هم تست کردم که نتیجه جدید حاصل نشد...
ارادت
متین
درود متين جان
گاهى چند ثانيه ممكنه طول بكشه تا صفحه امتياز باز بشه. تو اين چند ثانيه اگر جاى ديگه اى از صفحه كليك كنيد، صفحه امتياز قبل از باز شدن لغو بشه و شما اصلا نبينيدش.
حتى اگر چند ثانيه صبر كنيد، باز هم ديده نمى شه؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.