13-09-2015, 02:35 AM
(12-09-2015, 02:15 PM)abedmah نوشته: سلام خسته نباشید. یه سوال دارم. آزمون فرضیه برای تک نمونه ای T چه جوریه؟ منظورم اینه که فرضیه صفر و مقابل رو چه می نویسیم؟ فرضیه براساس برابری میانگین هاست یا استقلال میانگین ها؟ اگه سطح معنی داری 0.000 باشه در اینصورت فرض صفر رد میشه/ فرض صفر نشانه برابریه یا برابر نیستند؟
همون طور که میدونید برای پرسیدن سوالهای مشابه از همون موضوع راهنمای نرمافزار SPSS باید استفاده کنید. اگر کسی پاسخ سوال شما رو بدونه در همون موضوع راهنمایی خواهد کرد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.