(07-09-2015, 06:11 PM)solarita نوشته: تشکر فراوان! به نظرتون موقع اپلای کردن حتی اشاره ای به اینکه ارشد هسته ای دارم نکنم تا بتونم برای ارشد یه رشته ی دیگه پذیرش بگیرم؟
پ ن: البته رشته ی من پرتوپزشکی بوده که فقط به استفاده های صلح آمیز انرژی هسته ای کار داره ولی حق باشماست اونا حتی روی اسم هسته و پرتو هم حساسیت دارند
کیس شما بسیار حساسه و به راحتی نمیشه راجع به اون نظر داد. از یک طرف معدل کارشناسی شما بسیار ضعیفه و ممکنه نتونید تیم پذیرش رو قانع کنید که دانشجوی خوبی هستید و بهتره در این حالت مدرک ارشدتون هم ارائه کنید که با توجه به اون مشخص بشه که شما وضعیت تحصیلی خوبی دارید. از طرف دیگر مسأله حساسیت رشته شماست که با ارائه این مدرک، ممکنه حساسیت موضوع باعث بشه که نتیجه نامطلوبی حاصل بشه.
به نظر من اینکه در دو حالت اقدام کنید. برای یکسری از دانشگاهها با ارائه هر دو مقطع و برای دوره ارشد و برای دانشگاههای دیگر بدون اشاره به مقطع ارشد اقدام کنید. در نهایت برای ویزا هم یک راه حلی و یا توضیحی منظقی که حساسیت موضوع رو کم کنه رو میتوان یافت.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers