30-08-2015, 11:36 PM
(30-08-2015, 11:15 PM)mgorji نوشته: دوستان سلام
من یک مشکلی با این بخش دارم
با وجود اینکه زیاد لغت می دونم و اطلاعات گرامرم هم خوبه اما موقع صحبت کردن خیلی از این لغاط به ذهنم نمیاد تا ازشون استفاده کنم و در مورد گرامر هم با وجود اینکه می دونم باید چی بگم و تمام این نکات رو در بخش نوشتاری رعایت می کنم چون می خوام با سرعت مناسب حرف بزنم اشتباه دارم باید چی کار کرد که بشه در موقع حرف زدن هم سرعت مناسبی داشت هم از لغات و گرامر مناسب استفاده کرد
ممنون از راهنمایی شما
با سلام
دوست عزیز نکته اینه که شما دامنه لغات inactive دارین ولی دامنه لغات active شما کمه و نمیتونین همه لغاتی رو که بلد هستین بازیابی کنین.
تنها راه فقط و فقط تمرین هستش .
راه مستقیم که اسپیک رو تقویت میکنه یا ارایه لکچر توسط خود فرد هست یعنی یک متن ریدینگ یا متن لیس رو گوش بدین و بخونی و بعد درباره ان متن یک لکچر کوتاه ارایه بدین و دوم اینکه شما میتونین با نفرات دیگر مکالمه داشته باشین که لازمه این روش اینه که حداقل بتونین رد سطح متوسط به پایین صحبت کنین چون در غیر این صورت در بجث ها و گفتگوها اذیت خواهی شد.
در ضمن شما وقتی لغاتی رو که تمرین میکنین حتما واسش یک یا 2 جمله از خودتون درست کنین تا کم کم بتونین جمله سازی ناخود اگاه رو یاد بگیرین.
این فرایندی که گفتم گرچه در اول مسیر خیلی سخت و خسته کننده هستش و همچنین کند پیش میره ولی مطین باشین وقتی به یه مرحله ای از این فرایند میرسین مغز شما خودکار و خیلی سریع خواهد توانست جمله های مناسبی ایجاد کند بدون اینکه شما متوجه بشین. به عبارتی سرعت یادگیری کاملا تصاعدی خواهد بود.
در ضمن سعی کنین لیسینگتون رو خوب تقویت کنین چرا که مهمترین تاثیر رو برای اسپیک داره.
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana