22-08-2015, 03:45 PM
(22-08-2015, 02:22 PM)Soltaan نوشته: یادمه یه زمان دوستان از دست CT خیلی شاکی بودن ولی ثابت شد CT یکی از منظم ترین آفیسراس. من همیشه بهش اطمینان داشتم و اون موقعم به بچه ها می گفتم نگران نباشن، CT کارشو بلده.![]()
برای بقیه دوستان که هنوز پاس ریکوئست نشدنم آرزوی موفیقت می کنم. نگران نباشین. خودتونو از پیش یه مهاجر بدونین که چند سال دیگه شهروند کانادا میشه. تنها کاری که باید بکنین اینه که بهش فکر نکنین و منتظر نمونین. ای میل خودش سر و کلش پیدا می کشه. به جاش برین کارای پیش نیاز برای گرفتن ویزا رو انجام بدین. مثلا دنبال یه شرکت خوب برای پیکاپ باشین، یا عکس تجاری بندازین که به امید خدا پاس ریکوئست شدین سه سوت پاستونو بفرستین نه اینکه وقتی ای میل اومد تازه برین دنبال کارای مقدماتی. یا اینکه برین دنبال تقویت زبان و این حرفا. همیشه دو سه قدم جلوترو ببینین.
در جواب دوست خوبم Sonyz2 هم عرض کنم سونامی اسمش روشه. وقتی بیاد، بالا و پایین نمی شناسه. همه رو جارو می کنه و با خودش می بره. سونامی پاس ریکوئستم همچین خاصیتی داره. شما هم خودتو آماده کن.
به امید موفقیت هممون.
سلطان عزیز
قصدم شکوه و آه و ناله و زاری نیست که توی این شرایط بچه ها جز خراب کردن روحیه خودم و بقیه نتیجه ای نداره. چه خوبه که پستای امید دهنده و روحیه بخش میذارید. فقط از جهت درد دل میگم با گذشت 380 روز و بلا تکلیفی که هنوز هم ادامه داره من یکی که واقعا توی محیط کارم دست و دلم به هیچ کاری نمیره و عملا این 5 ماه بعد از عید رو فقط در حدی که از محل کارم اخراج نشم به روزمرگی توام با دلزدگی و بی انگیزگی و انتظار گذروندم. همسرم هم کم و بیش همین شرایط رو داره. توی چنین شرایطی واقعا نمیتونیم به خوندن زبان و کارای مقدماتی که معمولا نیاز به تمرکز داره مشغول بشیم و عملا این بیقراری ناشی از بلا تکلیفی مانع از انجام اینجور کارها میشه. نمیدونم واقعا بقیه هم شرایطی مشابه ما دارن یا نه اما خوشحال میشم اگه کسی راه حل کاربردی یا پیشنهادی قابل اجرا داشته باشه اینجا با ما هم در میون بذاره.
عزت مزید