15-08-2015, 05:57 AM
(13-08-2015, 09:48 AM)mohamadi31 نوشته: سلام .
من سوالی داشتم. من در حال حاضر دارم تو آمریکا مستر میخونم I20 من سال آینده 5/30/2016 تموم میشه و ویزام هم یک ماه بعد از اون یعنی 30 ژوئن تموم میشه. من برای دکترا اقدام کردم ولی اگه پذیرش هم بگیرم کلاس ها برام از آگوست 2016 شروع میشه. حالا توی این فاصله می تا آگوست من میخوام بیام ایران. ولی نمی خوام دوباره پروسه وقت سفارت و دردسرهای رفتن به دبی یا آنکارا راتحمل کنم. آیا راهی هست من قبل اومدنم به ایران تو آمریکا برای 4 سال دکترام ویزام را بگیرم. بعد بیام ایران؟ اگه هست باید کجا برم و چه اقدامی بکنم؟ مرسی.
سلام. خیر وقتی ویزای شما منقضی میشه (یعنی بعد از 30 ژوئن)، در صورت خروج از امریکا، شما حتما باید ویزا دریافت کنید، برای دریافت ویزا هم حتما باید به یکی از سفارت های امریکا مراجعه کنید. پروسه ویزا هم مشخص هستش و تفاوتی بین دانشجویان برگشتی (return students) و سایر متقاضیان از این لحاظ وجود نداره (از لحاظ مصاحبه، کلیرنس و ...).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.