عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران نظرها، پیشنهاد‌ها و خبرها v
« قبلی 1 2
بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-11-2011, 03:24 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-11-2011, 03:31 AM توسط Pejman.)
امیر حسین جان خوب شد این تاپیک رو درست کردی تا شبهاتی که برای سایر دوستان مثل شما پیش میاد مشخص بشه. فکر می کنم بهترین جواب رو زری به شما داد و من هم نیازی نمی بینم مجدد تکرار کنم.

همونطور که خودت هم گفتی جواب دادن پیغام خصوصی به کاربران هیچ وظیفه ای برای مدیر نیست، اما اگر این کار رو بکنه خیلی خوب و انسانی است. تا اینجای قضیه ما بحثی نداریم. اما الان می گم مشکل از کجا شروع می شه.

اینکه چرا من چند وقت پیش جواب سوالات متعدد شما رو که در قالب یک پیغام خصوصی از من پرسیده بودی تو اپلای ابراد (اگر لازم می بینی اینجا کپی کنم تا بقیه دوستان هم صحت حرفامون رو تایید کنند)، ندادم بحث دیگری است که من و شما در موردش کامل بحث کردیم و الان بازم توضیح می دم.

اینکه چرا جواب ندادن یک مدیر به یک کاربر تازه وارد بی اهمیتی و بی توجهی تلقی می شه دلایلش زیاده. اولاً تا زمانی که این سوالها محدود باشه مشکلی نیست و معمولاً مدیران جواب می دند. ولی وقتی شما روزی چندین تا از این سوالات بگیرید (اون هم نه راهنمایی در مورد اینکه سوال رو کجا بپرسم یا اینکه کجا جوابش هست، پرسیدن مستقیم سوالات از یه مدیر!) هیچ وقتی براتون باقی نمی مونه که به همه سوالات جواب بدید و به سایر کارهای مدیریتی و حتی جواب دادن به پست های فروم برسید. در نتیجه مثل من تو امضا می نویسید که اگر سوالی دارید تو فروم بپرسید چون از جواب دادن تو پیغام خصوصی معذورم. عین امضای اپلای ابرادم رو اینجا کپی می کنم:

از پاسخ دادن به سوالاتی که قابل پرسش در فروم هستند معذورم.

ببینید فلسفه فروم یعنی بحث و تبادل نظر و پرسش و پاسخ در مورد مسائل فروم. وقتی شما سوالی رو که باید تو فروم بپرسید تو پیغام خصوصی می پرسید، این یعنی اینکه کلاً فروم رو می شه تعطیل کرد و یه سری بشن مسئول سوال پرسیدن، یه سری هم جواب بدند. بدون اینکه بقیه از ماجرا باخبر بشند. این که نشد فروم.

در ضمن کسی که قوانین فروم رو یک بار کامل مطالعه کرده باشه، می تونه کامل بفهمه چطوری سوال بپرسه و کجا بپرسه. مطمئنم اگر خود شما سوال رو اینطوری مطرح می کردی که فلان سوال رو کجا بپرسم قطعاً بهت می گفتم فلان جا بپرس. اما شما حدود 7-8 سوال مختلف رو که مطمئنم اکثرش در فروم جواب داده شده، به صورت پیغام خصوصی از من می پرسی، مسلمه که من دلیلی نمی بینم بهش جواب بدم. من خودم تو همین فروم که ارشد هستم کلی سوال بدون جواب دارم. اما این باعث می شه یقه بقیه رو بگیرم که چرا جوابم رو ندادید یا اینکه تو پیغام خصوصی ازشون بپرسم؟ نه... کسی تعهد نداده تو فروم که سوالات دیگران 100% جواب داده بشه و سوال بیجوابی باقی نمونه.

فروم یعنی همین. شما سوال می پرسی، بقیه جواب می دن. اون هم نه در پیغام خصوصی، در فروم. تا برای آیندگان هم مفید باشه.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط amirhossein.gh - 26-11-2011, 05:45 PM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط amirhossein.gh - 26-11-2011, 06:18 PM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط Faraz - 26-11-2011, 11:33 PM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط Zari - 26-11-2011, 11:46 PM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط mohamad0014 - 27-11-2011, 12:57 AM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط Pejman - 27-11-2011, 03:24 AM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط amirhossein.gh - 27-11-2011, 03:26 PM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط Bahram - 27-11-2011, 04:14 PM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط m.arash - 27-11-2011, 05:58 PM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط Babak - 28-11-2011, 01:53 AM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط mohamad0014 - 28-11-2011, 02:07 AM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط Babak - 28-11-2011, 02:20 AM
RE: بررسی شرح وظایف مدیران و حدود پاسخ گویی آنها - توسط mohamad0014 - 28-11-2011, 02:29 AM

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 07-07-2025، 01:23 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی