13-07-2015, 10:02 PM
(13-07-2015, 08:48 PM)ak_carrera نوشته: دوستان من با توجه به اينككه خودم اپديت دوم هم داشتم و با بيشتر دوستان درگير با اپديت دوم صحبت كردم به اين نتيجه رسيدم كه افيسر هاي مختلف پرونده رو برسي و صلاحيت شما رو تاييد مي كنن سپس پرونده براي تاييد ميره زير دست mp و اگر لازم باشه اپديت دوم رو ايشون ميفرسته، چون اكثر اپديت هاي دوم رو mp فرستاده، و بعد از قانع شدن مديا پلير گرامي پرونده براي سكوريتي چك ميره، چون من روزي كه جواب اپديت دومم رو فرستادم همون روز ظهرش پروسس استارت شدم، و بقيه دوستان كه ايميل اينتر ويو گرفتن بيشتر تو يه يه بازه ١-٢ روزه از زمان ارسال جواب اپديتشون بوده، پس اگر جواب اپديت دوم رو فرستادين و چند روز گذشته و خبري از ايميل مصاحبه نشده ،خطر رد شده و نگران نباشيد،،،،، در ضمن كلا اين روند يه كم بيشتر فرماليته هست تا يه روند دقيق و حساس، چون الان دولت كانادا با كمبود نيروي كار و سرمايه مواجه هست، از خداشونه نيروي كار تحصيل كرده و سالم بدون سابقه كيفري بره به كشورشون حتي اگر يكم رشتش نا مرتبط باشه ، در ضمن ميدونن هر كي ميره حداقل ٤٠-٥٠ هزار دلار داره پول با خودش وارد كشور مي كنه، پس نگران نباشيد، دير زود داره ولي سوخت سوز نداره،،،، اندكي صبر سحر نزديك است
امیدوارم حق با شما باشه و تمام اینها فرمالیته باشه
امیدوارم این افیسر MP دست از سر بچه ها به خصوص مترجمی ها برداره.
انشالا که دیگه کسی به مصاحبه دعوت نشه
کسایی هم که دعوت شدن به خیر و خوبی کارشون انجام بشه
تا اونجایی که من دیدم فقط از چند نفر بعد از پروسس استارت اپدیت دوم خواستن
اونم چارت سازمانی یا درخواست پاسپورت جدید بوده