13-07-2015, 08:48 PM
دوستان من با توجه به اينككه خودم اپديت دوم هم داشتم و با بيشتر دوستان درگير با اپديت دوم صحبت كردم به اين نتيجه رسيدم كه افيسر هاي مختلف پرونده رو برسي و صلاحيت شما رو تاييد مي كنن سپس پرونده براي تاييد ميره زير دست mp و اگر لازم باشه اپديت دوم رو ايشون ميفرسته، چون اكثر اپديت هاي دوم رو mp فرستاده، و بعد از قانع شدن مديا پلير گرامي پرونده براي سكوريتي چك ميره، چون من روزي كه جواب اپديت دومم رو فرستادم همون روز ظهرش پروسس استارت شدم، و بقيه دوستان كه ايميل اينتر ويو گرفتن بيشتر تو يه يه بازه ١-٢ روزه از زمان ارسال جواب اپديتشون بوده، پس اگر جواب اپديت دوم رو فرستادين و چند روز گذشته و خبري از ايميل مصاحبه نشده ،خطر رد شده و نگران نباشيد،،،،، در ضمن كلا اين روند يه كم بيشتر فرماليته هست تا يه روند دقيق و حساس، چون الان دولت كانادا با كمبود نيروي كار و سرمايه مواجه هست، از خداشونه نيروي كار تحصيل كرده و سالم بدون سابقه كيفري بره به كشورشون حتي اگر يكم رشتش نا مرتبط باشه ، در ضمن ميدونن هر كي ميره حداقل ٤٠-٥٠ هزار دلار داره پول با خودش وارد كشور مي كنه، پس نگران نباشيد، دير زود داره ولي سوخت سوز نداره،،،، اندكي صبر سحر نزديك است