10-07-2015, 11:23 AM
(10-07-2015, 11:00 AM)Bahar 20m نوشته: سلام . تشکر بابت اطلاعات مفید و کاربردیتون
من فارغ التحصیل کارشناسی برق مخابرات از دانشگاه آزاد هستم .و با معدل پایین 13 ونیم .قصد من تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد هست.آیا شانس پذیرش دارم یا خیر.وسوال دوم اینکه با شرایط معدل من پذیرش با زبان انگلیسی میتونم بگیرم. مقاله و رزومه هم متاسفانه ندارم.و لطفا چند دانشگاههایی که امکان دادن پذیرش به من رو دارند معرفی کنید. سپاسگزارم
چون رشته برق و گرایش مخابرات در المان پرمتقاضیه و معدل شما هم پایینه نمیشه شانس بالایی برای پذیرش از دانشگاه خوبی متصور شد.(برای دوره های انگلیسی زبان) به نظرم برای موسسات علوم کاربردی موسوم به FH اقدام کنید. ضمناً اگر خیلی به تحصیل در المان علاقه دارید با دانش المانی و دریافت حداقل مدرک b1 میتونی به اونجا منتقل بشید. در پست بالایی موتور جستجوگر daad رو معرفی کردم میتونی دنبال رشته و گرایش خودتون براحتی بگردید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public