عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان روادید آلمان اقامت از طریق ازدواج با شهروندان آلمان

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
اقامت از طریق ازدواج با شهروندان آلمان
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
04-07-2015, 03:29 AM
(03-07-2015, 04:42 PM)Charming نوشته: درود

دوست من اینجا رابطه ای در کار نیست. بحث بحث ازدواج هستش. ایشون 7 سال با اون خانم زندگی کردن و اون زن هم پاسپورت ایرانی دارد. در شناسنامه آقا هم نام خانم درج شده.
برای اینکه روشن بشه یه مثال ساده بزنم:
فرض کنید یک نفر ایرانی در کشوری که مثلا الان شما هستید، با یک خانم ازدواج میکنه ولی بعد از مثلا 10 سال از اداره مهاجرت درخواست اقامت نمیکنه، خوب دولت هم همینطوری نمیاد در بزنه بگه آقا شما با یه خانمی از کشور ما ازدواج کردی بیا اینم اقامتت!
در ضمن اون فرد بعد 10 سال برمیگرده کشور خدش و خانم هم میمونه اونجا. بعدش 20 سال از این ماجرا میگذره و طرفین در اون 20 سال همدیگر رو ندیدند،تکلیف چیست؟
خیلی ساده

پ.ن:فکر میکردم این سوالی نباید باشه که اینجا پرسیده میشه چون مساله ساده ای نیست.

در هر حال ممنون از پاسختون

بااحترام،
ترکان

ببینید، فرض کنیم ایشان (آن آقا) درخواست بدهند که من به دلیل ازدواج با یکی از شهروندان کشور شما (آلمان) نیاز به اقامت آلمان دارم

چیزی که سفارت بررسی میکند صحت و سقم این ادعا است. و این که این ازدواج تا چه حد جدی است.
با توجه به شرایطی که گفتید از نظر من قطعا سفارت تشخیص میدهد که این ازدواج جدی نیست. به این دلیل که آدرس محل زندگی این دو نفر یکسان نبوده است و مدتهاست با همدیگر زندگی نکرده اند. 
این که در شناسنامه و ... این دو نفر مزدوج باشند ملاک اصلی نیست.

موفق باشید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
اقامت از طریق ازدواج با شهروندان آلمان - توسط Torkan - 02-07-2015, 12:48 PM
RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - توسط ForeverBlue - 02-07-2015, 10:11 PM
RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - توسط Torkan - 03-07-2015, 07:13 AM
RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - توسط ForeverBlue - 03-07-2015, 04:31 PM
RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - توسط Torkan - 03-07-2015, 04:42 PM
RE: مدارک لازم برای ویزای توریستی و بازدید بستگان در آلمان - توسط ForeverBlue - 04-07-2015, 03:29 AM