09-06-2015, 12:37 PM
دوستان عزیزم برای تحمل این شرایط طاقت فرسا چند خطی براتون نوشتم امیدوارم لحظه ای حالتون رو خوب کنه[img]images/smilies/smile.gif[/img]
اسپردشیت را که می بینم پر از شور و حیاط //// گرچه 300 را گذشتم، نشه 400 صلوات
کشت ما را آخر این آشفته بازار پاریس //// اندر این مورد بزرگی* گفته پر معنا حدیث
"هیچ قانونی ندارد کار این ویزا جوان //// صبر کن چون چاره اش باشد فقط دست زمان"
دوستانی چون فسنجون صبرشان سر آمده //// ای پاریس بفرست ویزا را و انقد کش نده
دوست بس نازنین من Cedar مهربان //// شاکی است از دست CT، افسر بس ناتوان
آه از AS چه گویم، قطع گشت او را صدا //// بارالها باز گردان بهر این افسر نوا
دی ال (dl) اما گاه گاهی می فرستد یک پیام //// او که CV را نمی خواهد ولی دارد کلام
چون که آپدیتت بیاید بار دوم با شتاب //// می دوی دنبال CV تا دهی پاب (PAB)** را جواب
دان که ام دی وای (MDY) اگرچه کاری است //// چونکه ویزای فسنجون را نداده قلبم از او شاکی است
آه از ام اف (MF) که باید کرد تعریف زیاد //// گر دهد ویزای دیگر دوستانم، زنده باد
سی سی (CC) و ال کا (LK) دو یار دست در دست همند //// تازگیها کارها را جمع کرده، زود ویزا می دهند
پ.ن:
* مدیونید فکر کنید بزرگی که گفتم خودم هستم [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
** آفیسر آپدیت دوم من PAB هستن!
به امید خبرهای خوب برای همگی
اسپردشیت را که می بینم پر از شور و حیاط //// گرچه 300 را گذشتم، نشه 400 صلوات
کشت ما را آخر این آشفته بازار پاریس //// اندر این مورد بزرگی* گفته پر معنا حدیث
"هیچ قانونی ندارد کار این ویزا جوان //// صبر کن چون چاره اش باشد فقط دست زمان"
دوستانی چون فسنجون صبرشان سر آمده //// ای پاریس بفرست ویزا را و انقد کش نده
دوست بس نازنین من Cedar مهربان //// شاکی است از دست CT، افسر بس ناتوان
آه از AS چه گویم، قطع گشت او را صدا //// بارالها باز گردان بهر این افسر نوا
دی ال (dl) اما گاه گاهی می فرستد یک پیام //// او که CV را نمی خواهد ولی دارد کلام
چون که آپدیتت بیاید بار دوم با شتاب //// می دوی دنبال CV تا دهی پاب (PAB)** را جواب
دان که ام دی وای (MDY) اگرچه کاری است //// چونکه ویزای فسنجون را نداده قلبم از او شاکی است
آه از ام اف (MF) که باید کرد تعریف زیاد //// گر دهد ویزای دیگر دوستانم، زنده باد
سی سی (CC) و ال کا (LK) دو یار دست در دست همند //// تازگیها کارها را جمع کرده، زود ویزا می دهند
پ.ن:
* مدیونید فکر کنید بزرگی که گفتم خودم هستم [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
** آفیسر آپدیت دوم من PAB هستن!
به امید خبرهای خوب برای همگی