03-06-2015, 10:36 AM
(01-06-2015, 10:24 AM)'alidehghani' نوشته: ا سلام
من کارشناسیم دانشگاه ازاد با معدل 14.20 فارغ شدم ,5 تا ISI دارم و 2 تا کنفرانس خارجی ,ایا با تافل IBT 110 شانس گرفتن فاند از امریکا رو دارم؟یا بشینم ارشد بخونم بعد اقدام کنم؟ممنون
اگر نظر من رو بخواهید شانس شما خیلی بالا نیست، مگر این که نمره GRE فوقالعاده بالایی (۳۲۰ یا ۳۲۵ به بالا) بیارید. تجربه نشون داده که دانشگاههای امریکا بیشتر از هر چیز به معدل کارشناسی و نمره GRE اهمیت میدند و نظر من بر این اساسه. اگر بتونید معدل ارشد و نمره GRE خوبی داشته باشید، تا حدی اثر معدل پایین کارشناسی رو میتونید جبران کنید. داشتن مقاله هم اثر مثبت داره، ولی برای دانشگاههای امریکا اون قدر موثر نیست، مگر این که مقاله فوقالعادهای در یک ژورنال یا کنفرانس مشهور چاپ کرده باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.