26-05-2015, 09:25 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2015, 09:56 PM توسط arioubarzan.)
(26-05-2015, 07:01 PM)'tahayazdani' نوشته:یه خبر خوب (البته اگر راست باشه!)tahayazdani که قبلا گفته بود که بیمه برای کار اعلام شده نداره و به نوعی بیمه اش از یک کافی نت رد شده (خودتون تفسیر کنید) در SS اعلام پاس ریکوئست کرده!!! با MF/MB
چرا حرف بیخود می زنی شوبیز؟؟ برای خودت حرف در می آری!!!! کی گفته بیمه مرتبط با کار وجود نداشت !! چرا اطلاعات غلط می دی !! اول بدون چی داری می نویسی بعد بیا توهم و امید واهی بده به مردم. نکن آقا جون این کاراروو .. ویزا که زورکی نمیشه که !!!! نظر الکی هم نده که همش اشتباه
دوستان این اطلاعات رو من همینجا تکذیب می کنم و همش اشتباهه
آقای رامین من کی گفتم هفته بعد بلیط دارم !!!!!
شما از من راهنمایی خواستی کمکت کردم ... همین . بد کاری کردم ؟!!!!
عجباااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول که مبارکتون باشه ویزا. من کاربری که ازش نقل کردید رو دینای کردم به خاطر اینکه متاسفانه رفتار و گفتارشون کنترل شده نیست و در نتیجه این پست ایشون رو ندیده بودم و اینطور شد که پای پاسخ شما کامنت میذارم و امیدوارم تلقی برخورد شخصی یا طرفداری هم نشه. این جور حرفا واقعا مایه تعجبه و به نظر ناشی از پرگویی و کم فکر کردن باشه. من از همه درخواست میکنم که به خودشون اجازه ندن صداقت گفتار یا اطلاعات کاربری رو زیر سوال ببرن و یه درصد احتمال بدن که برای کسی مشکل پیش بیاد به خاطر درک شاید نادرست اونها. ما می خوایم به کشوری پا پذاریم که اصل بر صداقت آدماست مگر عکسش ثابت بشه و نه بالعکس. امید که مهاجرت کنید و اونجا بقیه کامیونیتی ها رو ببینید چطور به هم اعتماد دارن و کمک میکنن نه اینکه بخوان همدیگه رو زیر سوال ببرن.