20-11-2011, 01:46 AM
من به طور خاص در مورد این دو شهری که شما سوال کردید اطلاع ندارم، اما در امریکا تقریبا همهی شهرهایی که بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارند امکانات تفریحی و زندگی مناسبی دارند و ذهنیتی که از شهرهای کوچک ایران دارید در مورد امریکا چندان درست نیست، ولی مسائل دیگهای ممکنه بیشتر اهمیت پیدا کنه. مثلا ممکنه در شهرهای کوچک رستوران ایرانی یا مواد غذایی ایرانی یا مدیترانهای که بیشتر به ذائقه ما جور در میاد پیدا نکنید. بعضی از شهرهای کوچک هم ممکنه تا حدودی مسائل نژادپرستانه درشون دیده بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.