23-05-2015, 11:40 AM
(23-05-2015, 12:13 AM)eedoad نوشته: دوستان عزیز اگر از حل مشکل دوست عزیزمون آقا شهرام و کنکاش و گمانه زنی در مورد صحت و سقم صحبتهای ایشون فارغ شدید به این سوال منم که چند صفحه پیش پرسیدم و کسی پاسخی نداد یه کم فکر کنید و جوابشو بدید لطفا؟دوست عزيز فکر کنم این سوال همه ماست و چون توی 2014 تاحالا سابقه نداشته و کسی در این مورد تجربه ای نداره نتونه دقیق پاسخ بده به هرحال زیاد روی این موضوع فکر نکن چون شاید برای موارد مشکوک یا سوابق کاری مشکوک این استعلام ها گرفته بشه مثلا یه نفر از همون ابتدا و بعد از فارغ التحصيل شدن بدون تجربه عنوان مدیریتی برای خودش زده باشه که خیلی معقول به نظر نرسه یا مثلا یکی مترجمی زبان خونده باشه و برای خودش 10 سال سابقه کار در دارالترجمه زده باشه بعد نمره ایلتس ۶ آورده باشه که کاملا غیر منطقی هست که به نظر معقول هست که برای ایشان استعلام گرفته بشه ولی برای پرونده های عادی.....
به نظر شما اگه با محل کار تماس بگیرن و طرف جواب اشتباه بده و مثلا بگه طرف اینجا نبوده یا نمیشناسمش یا بگه کارش ی چیزی غیر از اون چیزایی که توی رفرنس لتر اومده بوده آفیسر چیکار میکنه؟ یا چیکار میتونه بکنه؟ میتونه بگه کلا همه چی هوا؟ میتونه بگه طرف inadmissable شناخته شد؟ یا بعدا راهی برای سر و سامون دادن اوضاع هست؟ چون من فکر میکنم با تماس با کارفرما های قبلی تقریبا همه به یه نوعی به مشکل بخورن. یا شرح وظایف متفاوت بوده. یا کارفرما باهاش لجه. یا آدما عوض شدن. یا طرفی که جوابگوی تلفنه توجیه نیست. یا خیلی احتمالات دیگه. راه حل چیه؟
NOC : 0711 Received By CIO : 30/10/2014 , Per: 28/01/2015 , Medical receive : 7/03/2015 ,Process started 13/07/2015
pass request : 2015/8/3
pass request : 2015/8/3