20-05-2015, 08:35 AM
(20-05-2015, 07:53 AM)'po0o0ne' نوشته: سلام
من و دو تا از دوستام تقریبن همزمان با هم برای ناک 5125 اقدام کردیم و دیروز یکی از اونا پاس ریکویست شد. خودش تو این فروم نیست و اطلاعاتش تو جدول نیست. به همین خاطر من اینجا مینویسم.received by cic: 21/11کد آفیسر در طول پروسه dl بود. و پایین نامه ی پاس ریکویست دیروز: MLP
Money cash: 20/01
File number:13/02
update and medical request: 17/03 - update: RPRF
medical received: 09/04
processing started: 22/04
Passport request: 19/05
Visa Validity: 04/04/2016
حالا یه سوال. این دوستمون پاسپورتش تا یکی دو هفته بعد از ولیدیتی ویزا اعتبار داره. طبیعتن نمیتونه الان عوض کنه چون تو ایمیل نوشته باید همون پاسی باشه که اطلاعاتش رو به ما داده بودی. حالا چه کنه؟ با همون بره بعدش چی؟
ترجیحاً حداقل 2 3 ماه قبل منقضی شدن پاسپورت لندینگ کنن وقتی کارت PR اومد دیگه به پاسپورت کاری ندارن از نظر امکان ورود به کانادا، دیگه بعد از لندینگ ویزای مهاجرتی باطل میشه و بعبارتی یکبار مصرفه. میتونن از همونجا اقدام به تعویض کنن یا اگر قصدشون short landing هست (مثلا 2 ماه بمونن برگردن ایران کاراشون رو انجام بدن و دوباره برن که بمونن) برگردن ایران (هر موقع کارت اقامت گرفتن - حدود یک ماه و نیم تا 2 ماه طول میکشه تا دستتون برسه) اینجا تعویض کنن و با کارتشون هر موقع خواستن برگردن کانادا. از کانادا اگر بخوان اقدام کنن باید مدارک رو پست کنن واشنگتن که حدود 100 دلار (فکر کنم) هزینه و یک ماه هم زمان میبره.
ضمناً اگر بدون کارت برگردن ایران و بدون اینکه کارت رو کسی (دوست یا فامیل) به دستشون برسونه بخوان برن کانادا باید برای تهیه travel documents از سفارت کانادا در آنکارا اقدام کنن و با اون برن کانادا. اون هم هزینه و زمان میبره.
ضمناً اگر بدون کارت برگردن ایران و بدون اینکه کارت رو کسی (دوست یا فامیل) به دستشون برسونه بخوان برن کانادا باید برای تهیه travel documents از سفارت کانادا در آنکارا اقدام کنن و با اون برن کانادا. اون هم هزینه و زمان میبره.