(18-11-2011, 12:47 AM)amirhossein.gh نوشته: بابک من از این دانشگاهه جواب خوبی گرفتم و طرف میگه فاند هم هست!این فایلی که شما زمیمه کردید رتبه دانشگاه رو برای دوره کارشناسی (college) نشون میده که ممکنه خیلی متفاوت از رتبه دانشگاه برای کارشناسی ارشد باشه. شما باید رتبه graduate school رو در رشته خودتون ببینید. رتبه یک دانشگاه در رشتههای مختلف و همچنین در مقاطع تحصیلی مختلف ممکنه تفاوت زیادی داشته باشه.
نظرت چیه ؟
به نظرت این دانشگاه که الان دانشگاه متوسطی هست میشه برای ارشد رفت و از اونجا برای دکترا(ایشالا) یه دانشگاه خوب فاند گرفت؟
Regional Universities(west) -----------63
فایل یو اس نیوزش ضمیمه شده است
بابک لطفا کمکم کن چون برام مهمه و منم زیاد تو زمینه انتخاب دانشگاه حرفه ای نیستم
http://ifile.it/84ijm6f
همیشه ممنون از لطفتم
به طور کلی احتمال این که از یک دانشگاه متوسط بتونید برای مقاطع بالاتر به دانشگاههای بهتر برید وجود داره، ولی این رو هم در نظر بگیرید که احتمال این که کار تحقیقاتی خیلی خوبی در یک دانشگاه متوسط بتونید انجام بدید پایینتره و به همین دلیل احتمال چاپ مقالات خوب هم پایینتر میاد و در صورت نداشتن مقالههای خوب موقع گرفتن پذیرش دکترا مجددا نمره GRE خیلی خوب و معدل بالا اهمیت زیادی پیدا میکنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.