03-05-2015, 12:39 PM
(03-05-2015, 11:53 AM)'hooman_m' نوشته: سلام دوستان عزیز.
یک سوال از خدمتتون دارم. یادمه تو یکی از پستها دوستان راجع به دکترها برای انجام آزمایشهای مدیکال توضیح داده بودند. می خواستم بدونم کدوم دکتر نزدیک جایی بود که میشه آزمایشها رو انجام داد. من از شهرستان میرم برای همین برام مهمه که مطب دکتر نزدیک آزمایشگاه باشه.
ممنون از لطفتون
دکتر فرخی در بیمارستان آپادانا هست. آزمایش خون و ادرار رو همون جا میگیرن. برای عکس ریه هم میتونید برید بیمارستان پارس که 5 دقیقه هم معطلی نداره پیش آقای رحمانی.
این رو گفتم که دو تا گزینه داشته باشید.
پیش دکتر های دیگه هم اگر برید میتونید خودتون رو به بیمارستان های پارس و دی برسونید. چون آزمایشات ناشتایی نمیخواد مشکلی نیست که ظهر یا بعد از ظهر برسید.
در مورد بیمارستان پارس باید بگم که ساعت کاری آزمایشگاه برای عموم تا 5 6 هست ولی میدونم که با مسئولش آقای رحمانی اگر هماهنگی بشه میتونید دیرتر هم برید. باز هم تاکید می کنم با هماهنگی.
لازم به ذکر هست که در بیمارستان دی یک دکتر banana هست که عکس x-ray سینه شما رو نگاه می کنه و دیده شده که با نوشتن ریپورت بعد کار مهاجرت بعضی دوستان رو یکی دو سالی عقب انداخته. دوم این که دکتر بیمارستان دی هم دوستان میگن خیلی گیر بوده در برخی موارد. مورد آخر و سوم این که در هزینه بیمارستان دی هم پایین تره اگر براتون مهمه. گرچه که اختلاف هزینه در یک تصویر کلی با هزینه هایی که تا الان برای مهاجرت دادین معادل خروس قندی هست.
توصیه می کنم تجربه های بچه ها رو از اینجا با دکتر های مختلف بخونید و خودتون آگاهانه دکتر مناسب رو انتخاب کنید:
تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا
در ضمن درخواست دادم این سه پست به تاپیک مدیکال انتقال پیدا کنه:
آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا
این رو گفتم که دو تا گزینه داشته باشید.
پیش دکتر های دیگه هم اگر برید میتونید خودتون رو به بیمارستان های پارس و دی برسونید. چون آزمایشات ناشتایی نمیخواد مشکلی نیست که ظهر یا بعد از ظهر برسید.
در مورد بیمارستان پارس باید بگم که ساعت کاری آزمایشگاه برای عموم تا 5 6 هست ولی میدونم که با مسئولش آقای رحمانی اگر هماهنگی بشه میتونید دیرتر هم برید. باز هم تاکید می کنم با هماهنگی.
لازم به ذکر هست که در بیمارستان دی یک دکتر banana هست که عکس x-ray سینه شما رو نگاه می کنه و دیده شده که با نوشتن ریپورت بعد کار مهاجرت بعضی دوستان رو یکی دو سالی عقب انداخته. دوم این که دکتر بیمارستان دی هم دوستان میگن خیلی گیر بوده در برخی موارد. مورد آخر و سوم این که در هزینه بیمارستان دی هم پایین تره اگر براتون مهمه. گرچه که اختلاف هزینه در یک تصویر کلی با هزینه هایی که تا الان برای مهاجرت دادین معادل خروس قندی هست.
توصیه می کنم تجربه های بچه ها رو از اینجا با دکتر های مختلف بخونید و خودتون آگاهانه دکتر مناسب رو انتخاب کنید:
تجربیات مراجعه به دکترهای مورد اعتماد کانادا برای انجام آزمایشات مدیکال کانادا
در ضمن درخواست دادم این سه پست به تاپیک مدیکال انتقال پیدا کنه:
آزمایش های مدیکال برای صدور ویزای کانادا