27-04-2015, 01:00 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 27-04-2015, 01:14 PM توسط Nooshafarin.)
(27-04-2015, 12:39 PM)'benita' نوشته: بچه ها من از هفته پیش که آفیسرم ریز تراکنش ازم خواسته بدلیل اینکه اوایل سه ماه قبل، حسابم خالی بوده هنوز جرات نکردم براش بفرستم... مجبورم صبر کنم تا اون لکه ننگ از ریز تراکنشم پاک بشه؟؟؟؟؟
امروز یه فکری کردم که شاید بشه از دو تا حساب ریز تراکنش بفرستم، چون یه حساب سپرده بلندمدت دارم که پول زیادی توش هست ولی گردش نداشته... اینطوری شاید متوجه بشه که مشکل مالی مطرح نیست . آیا میشه از دو تا حساب ریزتراکنش فرستاد؟
اگر کسی تجربه داره ممنون میشم راهنمایی کنید
درود و وقت بخیر.
نظر شخصی من اینه که اصلا میزان تراکنش حساب شما اهمیتی نداره. چون نمی خوان که به شما اعتبار، وام، کارت بازرگانی و ... بدن. فقط می خوان مطمئن بشن که شما حداقل مبلغ اعلام شده رو دارید یا نه. حالا اینکه ریز تراکنش رو خواستن برای اینه که ببینن از قبل توی حساب شما پول بوده و یا اینکه یه روزه، مثلا با قرض این پول رو وارد حساب کردید.
حساب بلند مدتتون بسیار هم عالیه و می تونید ریز تراکنش هر دو حساب یا هر چند تا حساب دیگه که بخواهید رو بفرستید.
من ریز تراکنش 5 تا حساب در بانک سامان رو ارسال کردم که بخش عمده اش در یک حساب سپرده گذاری بلند مدت بود و در آپدیت دوباره ازم نخواستن.
موفق و شاد باشید.
نظر شخصی من اینه که اصلا میزان تراکنش حساب شما اهمیتی نداره. چون نمی خوان که به شما اعتبار، وام، کارت بازرگانی و ... بدن. فقط می خوان مطمئن بشن که شما حداقل مبلغ اعلام شده رو دارید یا نه. حالا اینکه ریز تراکنش رو خواستن برای اینه که ببینن از قبل توی حساب شما پول بوده و یا اینکه یه روزه، مثلا با قرض این پول رو وارد حساب کردید.
حساب بلند مدتتون بسیار هم عالیه و می تونید ریز تراکنش هر دو حساب یا هر چند تا حساب دیگه که بخواهید رو بفرستید.
من ریز تراکنش 5 تا حساب در بانک سامان رو ارسال کردم که بخش عمده اش در یک حساب سپرده گذاری بلند مدت بود و در آپدیت دوباره ازم نخواستن.
موفق و شاد باشید.