24-04-2015, 12:32 PM
(24-04-2015, 11:32 AM)'zaniarb' نوشته: سلام دوستان. من مهندسی عمران خوندم از دانشگاه کردستان با معدل 12.84، فارغ التحصیل 87 .آیلتس 6.5 دارم و 5 سال سابقه کار عمرانی دارم.آیا میتونم از دانشگاه های کانادا یا آمریکا و یا اروپا (حتی با رنک تا 1000 هم باشه اشکال نداره) پذیرش بگیرم؟ و فاند چطور؟ در ضمن مقاله و کنفرانس ندارم. پیشنهادتون چه کشور یا چه دانشگاهیست؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
با اطلاعاتی که شما به اشتراک گذاشتین اینطور متوجه شدم که شما کارشناسی مهندسی عمران دارین با معدل 12.84. درسته!؟
در اینصورت باید خدمتون عرض کنم که معدل شما بسیار پایینه و شما در باید تنها به پذیرش فکر کنید و با این معدل به نظر کار خیلی سختی میاد که بتونید تیم پذیرش رو راضی کنید که دانشجوی فعالی هستید. توجه کنید که کمک هزینه ها برای مقطع ارشد در حالت کلی به اندازه کافی سخت هست و این معدل هم با آن سختی اضافه کنیم کار مشکل تر خواهد شد. از طرفی چون سابقه پژوهشی هم ندارین به مراتب کارتون سخت تر میشه. توجه کنید امید خودتون رو از دست ندید و اقدام کنید. اینها تنها نظرات منه بر اساس مشاهداتی که تا امروز داشتم، تلاش و پیگیری رمز موفقیته. پیشنهاد میشه که اگر توانایی مالی دارین برای مقطع ارشد در کشورهایی که هزینه پایینی دارن اقدام کنید، مثل فنلاند. برای اطلاعات بیشتر از انجمن فنلاند بازدید کنید.
موفق باشید.
موفق باشید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers