(18-04-2015, 11:57 PM)'rulany' نوشته: تا اونجایی که اطلاع دارم در دانش نامه ذکر میشه شعبه بین الملل که نمیدونم این برای یه دانشگاه آمریکایی یا کانادایی شناخته شده هست!
در کیس دانشگاه امیرکبیر، صرف اینکه کلاس ها در خود دانشگاه و بعضا در کلاس مشترک با سایر دانشگاه ها تشکیل میشه میتونه خوب باشه؟
آیا چیزی از دید اساتید به اینگونه دانشجویان شنیدید؟
حداقل در مورد دانشگاه تهران هم میدونم که اسم "پردیس" ذکر میشه (حتی در مورد سایر رشته ها و دانشکده هایی که جز پردیس بین الملل نیستند - پیوست) و از این بابت مشکلی وجود نداشته هیچ وقت.
کل مدرک شما رو دانشگاه صادر میکنه و فکر نمیکنم اینکه "کلاس ها" در محلی غیر از دانشگاه امیرکبیر تشکیل شده باشه، تاثیری در کل موضوع داشته باشه.
ضمن اینکه دید اساتید به شما، بیشتر ناشی از سوابق تحصیلی و پژوهشی شما است نه دانشگاه محل تحصیل مقطع قبلی تون (مگر اینکه مقطع تحصیلی قبلی تون رو در دانشگاه بسیاری معروفی - از لحاظ جهانی - گذرونده باشید).
کل مدرک شما رو دانشگاه صادر میکنه و فکر نمیکنم اینکه "کلاس ها" در محلی غیر از دانشگاه امیرکبیر تشکیل شده باشه، تاثیری در کل موضوع داشته باشه.
ضمن اینکه دید اساتید به شما، بیشتر ناشی از سوابق تحصیلی و پژوهشی شما است نه دانشگاه محل تحصیل مقطع قبلی تون (مگر اینکه مقطع تحصیلی قبلی تون رو در دانشگاه بسیاری معروفی - از لحاظ جهانی - گذرونده باشید).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.