14-04-2015, 10:20 PM
(14-04-2015, 08:59 PM)'Shahram86' نوشته: خير سربازي معاف بودم جهت حضور پدرم در جنگ و بله بنده همزمان كار هم مي كردم و تماسي گرفته نشده با محل كار ها و بله مي توانم دوباره آيلتس بدم ولي تا ظرف ٣٠ روز ديگه كه نمي شه كه در خواست مصاحبه ميدم درضمن تمامي نامه ها با حضور بنده زده شد و بنده موارد ذكر شده تو ناكمو تو نامه ها گنجوندم و درسته من از ١٨ سالگي در يكي از شركتهاي اقوام به همين شغل مشغول بودم بيمه كه فرستادم هم ١٠ سال است و در حال حاضر ٢٨ ساله هستم اميدوارم جواب دوستان و شما باشه و وضيعتم را كامل توضيح داده باشم
شما از همون 18 سالگی با سمت مترجم رفرنس لتر گرفتید ؟نامه توسط چه سمتی در شرکت امضا شده ؟. ایشون فامیل بودن .. فامیلی یکی که نداشتید ؟بد نیست تلفن و ایمیل مدیری که امضا کردن همراه 2 رفرنس قوی ذکر کنین و تاکید کنین با ایشون تماس بگیرن
خب البته انتظار میره یک مترجم با 10 سال سابقه حرفه ای ایلتس اسکور بهتری می گرفت ..برای همین اگه فکر میکنین به 7 میرسین یه تست دیگه بدید ...
فقط فعلا من اصلا پیشنهاد نمی کنم caips بگیرید
خب البته انتظار میره یک مترجم با 10 سال سابقه حرفه ای ایلتس اسکور بهتری می گرفت ..برای همین اگه فکر میکنین به 7 میرسین یه تست دیگه بدید ...
فقط فعلا من اصلا پیشنهاد نمی کنم caips بگیرید