12-04-2015, 11:29 AM
(12-04-2015, 11:19 AM)'hatef_8' نوشته:حقیقتش من خودم با وکیل اقدام کردم و در این مورد تحقیق کردم، و دلیل انتخاب وکیل برای من نه ترس نه تنبلی نه چیزای دیگه بود، من کاملا درگیر آیلتس بودم و نمیتوستم وقتمو روی چیزه دیگه بذارم
از طرفی خود من چندین بار از خود وکیل پرسیدم در مورد سابقه بیمه، یادمه که ایشون گفتن طبق قوانین فدرال اصلا نیازی به بیمه نیست، اگه یه زمانی خواستن اون موقع میتونیم در موردش تصمیم بگیریم
البته فرمایش شما صحیحه، شاید یه سری ها باشن که به اسم وکیل واقعا دارن ضربه می زنن، یه سری هم پیرو فرمایشتون فکر خودشونو فقط کردن و بیمه رو همراه مدارک فرستادن
دقیقا دوست عزیز
البته بنده به دیگران خورده نمی گیرم و هر کسی بیمه فرستاده چه درست و چه غلط حتما دلیلی برای خودش داشته که بنده به اونها احترام میگذارم ولی یادمه حتی همون موقع که من داشتم اقدام می کردم وکیل بنده هم گفتن که از فرستادن مدارک اضافه که درخواست نشده و ممکنه فقط حساسیت آفیسرها رو برانگیخته کنه خودداری کنم. آخرین صحبتی هم که 2 یا 3 هفته پیش با ایشون داشتم این بوده که تا به حال از موکلین ایشون در فدرال درخواست بیمه نشده و اگر هم بشه ایشون راهکارهای خودشون رو برای حل مساله دارن و دیگه اینکه برخورد فدرال برخلاف کبک در قبال اینگونه مسائل منطقی هست.
البته بنده به دیگران خورده نمی گیرم و هر کسی بیمه فرستاده چه درست و چه غلط حتما دلیلی برای خودش داشته که بنده به اونها احترام میگذارم ولی یادمه حتی همون موقع که من داشتم اقدام می کردم وکیل بنده هم گفتن که از فرستادن مدارک اضافه که درخواست نشده و ممکنه فقط حساسیت آفیسرها رو برانگیخته کنه خودداری کنم. آخرین صحبتی هم که 2 یا 3 هفته پیش با ایشون داشتم این بوده که تا به حال از موکلین ایشون در فدرال درخواست بیمه نشده و اگر هم بشه ایشون راهکارهای خودشون رو برای حل مساله دارن و دیگه اینکه برخورد فدرال برخلاف کبک در قبال اینگونه مسائل منطقی هست.