12-04-2015, 11:19 AM
(12-04-2015, 11:08 AM)'Soltaan' نوشته:دوست من، من خودم مشکل بیمه ندارم ولی بذارین در تکمیل فرمایش شما مطلبی رو عرض کنم. از منظر بیمه مشکل اصلی رو وکیلا درست کردن چون من تا حدودی آمار دارم. وکلا به موکلانشون خیلی اصرار می کردن که کانادا بیمه می خواد با اینکه می دونستن همچین چیزی به هیچ وجه صحت نداره. به نظر من دلیلشم این بود که می خواستن مطمئن بشن که طرف سابقه کار از خودش درست نکرده چون اگه کانادا می فهمید سابقه کار جعلیه برای اعتبار وکیلا بد می شد. بنابرین همونطور که می بینین هر کس متاسفانه به فکر خودشه تا جایی که برای رسیدن به منافعش حاضره دروغ بگه. من خودمم قبل از اینکه مدارکمو بفرستم زنگ زدم به یکی از این وکیلا و یه سوال خیلی معمولی پرسیدم ولی جوابی کاملا نادرست دریافت کردم که نمی دونم عامدانه بود یا ناشی از فقر اطلاعاتی. متاسفانه بعضی از ماها به خاطر ترس، تنبلی یا ... حاضریم پولی به مراتب بیشتر از خود روند مهاجرت به وکلا بپردازیم و بدتر از اون فک می کنیم وقتی کارمونو بسپریم به وکیل همه چی حله در حالیکه بعضی از وکیلا خودشون دردسر درست می کنن. توجه کنین گفتم بعضی از وکیلا.
حقیقتش من خودم با وکیل اقدام کردم و در این مورد تحقیق کردم، و دلیل انتخاب وکیل برای من نه ترس نه تنبلی نه چیزای دیگه بود، من کاملا درگیر آیلتس بودم و نمیتوستم وقتمو روی چیزه دیگه بذارم
از طرفی خود من چندین بار از خود وکیل پرسیدم در مورد سابقه بیمه، یادمه که ایشون گفتن طبق قوانین فدرال اصلا نیازی به بیمه نیست، اگه یه زمانی خواستن اون موقع میتونیم در موردش تصمیم بگیریم
البته فرمایش شما صحیحه، شاید یه سری ها باشن که به اسم وکیل واقعا دارن ضربه می زنن، یه سری هم پیرو فرمایشتون فکر خودشونو فقط کردن و بیمه رو همراه مدارک فرستادن
از طرفی خود من چندین بار از خود وکیل پرسیدم در مورد سابقه بیمه، یادمه که ایشون گفتن طبق قوانین فدرال اصلا نیازی به بیمه نیست، اگه یه زمانی خواستن اون موقع میتونیم در موردش تصمیم بگیریم
البته فرمایش شما صحیحه، شاید یه سری ها باشن که به اسم وکیل واقعا دارن ضربه می زنن، یه سری هم پیرو فرمایشتون فکر خودشونو فقط کردن و بیمه رو همراه مدارک فرستادن
We are here because we are here
"Anathema"