05-04-2015, 11:04 AM
(05-04-2015, 07:58 AM)'Mr-Voltage' نوشته:دروود بر شما دوست عزیز.
شانست بستگی به فاکتورهایی مثل دانشگاهی که میخوای اقدام کنی، تعداد متقاضیان، اهمیت دپارتمان برق مربوطه. بعنوان مثال برای اخن شانست کمه.
خواندن یک ارشد و سپس ترک مقطع واقدام مجدد و اشاره کردن در رزومه یک نکته منفی محسوب میشه پس نباید اشاره کنی.
در کل خوندن زبان المانی توصیه میشه اما چون به نسبت رشته قدرت در المان به انگلیسی متعدد ارائه نمیشه همون بهتره که به المانی شما بخونید و بعد اقدام کنید.
با سلام،
سپاسگزارم بابت زمانی که گذاشتید و جواب بنده را دادید.
راستش من هدفم در آینده، دکترا خواندن در خارج از ایرانه ولی طی تحقیقات من و نتایج پرس و جو از جامعه آماری من، پیدا کردن پوزیشن برای مقطع دکترا یکمی سخته با توجه به اینکه اولویت پروفسورها با دانشجویان خودشونه و این شد که تصمیم گرفتم ارشد را در خارج از ایران {آلمان} بگیرم تا راحتتر بتونم رزومه خودم و شرایط خودمو بهبود بدم و برای مقطع دکترا اقدام کنم. {البته اگر اطلاعات اشتباه است لطفا تصحیح بفرمایید}
حالا با این شرایط و معدل من و اینکه مدت زمان لیسانسم ۶سال طول کشید، شما دانشگاهای متوسطی را که پذیرش به نسبت راحتتر باشه میشناسید؟
سوال دیگر اینکه گذراندن کلاسای گوته برای سطح B1 یا B2 کافیه یا حتما باید امتحان زبان بدم و مدرک زبان آلمانی داشته باشم؟
با سپاس و احترام فراوان.
سپاسگزارم بابت زمانی که گذاشتید و جواب بنده را دادید.
راستش من هدفم در آینده، دکترا خواندن در خارج از ایرانه ولی طی تحقیقات من و نتایج پرس و جو از جامعه آماری من، پیدا کردن پوزیشن برای مقطع دکترا یکمی سخته با توجه به اینکه اولویت پروفسورها با دانشجویان خودشونه و این شد که تصمیم گرفتم ارشد را در خارج از ایران {آلمان} بگیرم تا راحتتر بتونم رزومه خودم و شرایط خودمو بهبود بدم و برای مقطع دکترا اقدام کنم. {البته اگر اطلاعات اشتباه است لطفا تصحیح بفرمایید}
حالا با این شرایط و معدل من و اینکه مدت زمان لیسانسم ۶سال طول کشید، شما دانشگاهای متوسطی را که پذیرش به نسبت راحتتر باشه میشناسید؟
سوال دیگر اینکه گذراندن کلاسای گوته برای سطح B1 یا B2 کافیه یا حتما باید امتحان زبان بدم و مدرک زبان آلمانی داشته باشم؟
با سپاس و احترام فراوان.