23-03-2015, 07:24 AM
(22-03-2015, 02:41 PM)'faeze23' نوشته: ممنون از توضیحات کامل تون.بله رشته انتخابیم همین هست.
من یک چیز متوجه نشدم که اگر الان اکسپت کنم و بورس خوبی بهم ندن میتونم رجکت کنم یا بعد از اکسپت کردن مراحل ثبت نام پیش میاد که عملا ریجکت کردن معنا نداره
بعبارت دیگه من الان میخام بدونم بورس میگیرم یا نه برای این منظور باید حتما اکسپت کنم,درسته؟و اکسپت کردن بعدش بلافاصله باید درخواست ویزا و ... بدم. طور دیگه ای نمیشه از شانس بورس اطلاع پیداکرد؟؟
و اینکه بورس استانی هزینه هاش چطوره چه مقدار ازشهریه و مخارج پوشش میده.
و سوال آخر درمجموع اگر حداقل بورس سیلور بگیرم چقدر هزینه متفرقه ماهانه خواهد بود؟با شرایط کنونی ما در حال حاضر.
اگر این سوالات از خودشون بپرسم درست و حسابی جواب میدن؟
با تشکر فراوان.
خیر. جواب بورس و قبولی توام ارسال میشه. شما به هر حال اگر میخوای بدونی بورس میگیری یا خیر باید تا زمان نتایج که اون هم قبل از تحویل دادن به سفارته صبوری کنید. بنابراین شما الان باید مدارکتون رو تحویل بدی اگر برای بورس رنگی که دوست عزیزم pama گفتن بصورت خودکار باید ابتدا مدارک ارسال بشه و تا مشخص بشه بورس و پذیرش یا تنها پذیرش رو خواهید گرفت یا خیر.
اگر هم تمایل به رفتن به ایتالیا رو نداری بهشون با ایمیل اطلاع میدی.
اگر هم تمایل به رفتن به ایتالیا رو نداری بهشون با ایمیل اطلاع میدی.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public