18-03-2015, 12:44 PM
(18-03-2015, 11:42 AM)'amirima' نوشته: با سلام خدمت دوستان
من قصد دارم برای آگوست 2016 برای سینگا برنامه ریزی کنم. در حال حاضر هم ترم آخر ارشدم و دارم روی پروژه کار می کنم.
می خواستم بپرسم غیر از تقویت زبان و دادن مقاله دیگه چه کارایی می تونم انجام بدم تا شانسمو بیشتر کنم.
راستش من پست های این قسمت رو خوندم ولی دقیقا نفهمیدم که آیا کسی که برای بورس سینگا اقدام میکنه باید حتما با یکی از استادای اون دوتا دانشگاه از قبل هماهنگ کنه و پذیرش دانشگاه رو بگیره یا نیاز به این کار نیست ؟
لطفا تا جایی که می تونید راهنماییم کنید خیلی برام مهمه..
با تشکر...
خوش اومدید به اکادمیاکافه.
در خصوص سنگاپور به ترتیب معدل، دانشگاه قبلی تحصیل کردی، مقاله و نمره زبان و نمره GRE بسیار مهمه. ضمن اینکه اگر بتونی از قبل هم استاد در زمینه کاری پیدا کنی عالی خواهد بود. و شرایطت رو هموار تر خواهد کرد.
در خصوص سنگاپور به ترتیب معدل، دانشگاه قبلی تحصیل کردی، مقاله و نمره زبان و نمره GRE بسیار مهمه. ضمن اینکه اگر بتونی از قبل هم استاد در زمینه کاری پیدا کنی عالی خواهد بود. و شرایطت رو هموار تر خواهد کرد.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public