09-03-2015, 12:10 AM
(08-03-2015, 11:39 AM)'مهمان' نوشته: سلام بر همه شما دوستان عزیز و با تشکر از اینکه تجارب خویش را بیچشمداشت در اختیار دیگران قرار میدهید.
من 27 ساله هستم و 4 سال از فارغ التحصیلی ام در رشته حسابداری با معدل 16.07 میگذرد . در این مدت صرفا مشغول کار بوده ام . و مقاله ای هم ندارم .
سوال بنده از شما :
با فرض نمره بالا در تافل و GRE آیا امکان در خواست ادامه تحصیل در دکتری مستقیم وجود دارد ؟به چه ترتیب این امر ممکن است ؟
سلام
دوست عزیز پذیرش دکتری گرفتن در رشته حسابداری یکی از دشوارترین کارها در کل دنیا هست چه برسد به اینکه شما از لیسانس بخواهید به دکتری بروید با توجه به معدل شما و رشته شما بنظر من غیر ممکن هست
دوست عزیز پذیرش دکتری گرفتن در رشته حسابداری یکی از دشوارترین کارها در کل دنیا هست چه برسد به اینکه شما از لیسانس بخواهید به دکتری بروید با توجه به معدل شما و رشته شما بنظر من غیر ممکن هست
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]