بچه ها من امشب 5 6 بار سعی کردم با CIC تماس بگیرم و راجع به ویزاآفیس ازشون بپرسم... متاسفانه نشده هنوز... لطفا دوستای دیگه هم یه ترایی بکنن:
شماره: 8376 267 800 1+
امکان تماس با وایبر هم هست.
من دفعه اول با تلفن ثابت زنگ زدم، تقریبا 10 دقیقه منتظر بودم، تا بوق آزاد خورد، ولی قطع شد.
دفعات بعد با وایبر گرفتم، قطعیش زیاد بود، ولی بعد از 2 بار تلاش این دفعه بر عکس دفعه اول گفت حجم تماس هامون زیاده، نمی تونیم به ایجنت وصلتون کنیم. دفعات بعد هم به همین صورت.
از دوستای دیگه هم می خوام اگه امکانشو دارن تماس بگیرن و نتیجه رو بگن.
در ضمن در مرحله ای که می گه اپلیکیشن نامبرتون رو بگین، وقتی 3 بار می پرسه و شما نگین، اگه حجم تماساشون زیاد نباشه، می گه که مستقیم به ایجنت وصلتون می کنیم، به اون بگین.
شماره هایی که بعد از زنگ زدن باید شماره گیری کنید هم 1، 1، 1، 1، 1، 3، 1 هست.
شماره: 8376 267 800 1+
امکان تماس با وایبر هم هست.
من دفعه اول با تلفن ثابت زنگ زدم، تقریبا 10 دقیقه منتظر بودم، تا بوق آزاد خورد، ولی قطع شد.
دفعات بعد با وایبر گرفتم، قطعیش زیاد بود، ولی بعد از 2 بار تلاش این دفعه بر عکس دفعه اول گفت حجم تماس هامون زیاده، نمی تونیم به ایجنت وصلتون کنیم. دفعات بعد هم به همین صورت.
از دوستای دیگه هم می خوام اگه امکانشو دارن تماس بگیرن و نتیجه رو بگن.
در ضمن در مرحله ای که می گه اپلیکیشن نامبرتون رو بگین، وقتی 3 بار می پرسه و شما نگین، اگه حجم تماساشون زیاد نباشه، می گه که مستقیم به ایجنت وصلتون می کنیم، به اون بگین.
شماره هایی که بعد از زنگ زدن باید شماره گیری کنید هم 1، 1، 1، 1، 1، 3، 1 هست.