06-02-2015, 11:15 PM
(01-02-2015, 11:49 PM)'marmarjan' نوشته: ببخشید دوستان چند سوال داشتم:
1- برای کپی از مدارک ایا فقط کپی از ترجمه لازم است دو سری یا اینکه باید از خود مدارک مثلا شناسنامه فارسی هم کپی تهیه کرد
2- فتوکپی از تمام صفحات ممهور گذرنامه در صفحه a4:دقیقا از چه صفحاتی باید کپی گرفت؟صفحات ممهور آیا منظورش صفحاتی است که مهر ویزا خورده و به کشورهای دیگر رفته ایم؟
3- من مقداری paper isi و کنفرانس در زمینه کاری ام دارم ایا انها را هم به مدارکم اضافه کنم و تحویل دهم؟
4- سابقه کاری و همچنین سابقه تدریس نیز در دانشگاه دارم که ترجمه کرده ام انها را نیز اضافه کنم و تحویل دهم؟
سلام
1- بنظر من شما اصل و کپی شناسنامه فارسی را هم همراه ببرید
2- در مورد گذرنامه صفحاتی که نوشته داره را کپی کنید مثلا متاهل هستید همراه دارید و البته اگه به کشورهای دیگر سفر کرده اید هم کپی مهر ویزا باشد ضرری ندارد
3- نه لازم نیست مقاله ها را کپی کنید فقط رزومه باشه کافی هست
4- من شخصا پارسال سوابق تحصیل را نوشتم و گذاشتم ضرری نداشت
موفق باشید
1- بنظر من شما اصل و کپی شناسنامه فارسی را هم همراه ببرید
2- در مورد گذرنامه صفحاتی که نوشته داره را کپی کنید مثلا متاهل هستید همراه دارید و البته اگه به کشورهای دیگر سفر کرده اید هم کپی مهر ویزا باشد ضرری ندارد
3- نه لازم نیست مقاله ها را کپی کنید فقط رزومه باشه کافی هست
4- من شخصا پارسال سوابق تحصیل را نوشتم و گذاشتم ضرری نداشت
موفق باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]