29-01-2015, 11:23 PM
(29-01-2015, 01:38 AM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام. ببینید من قبل از بیان نظرم باید یچیزایی بگم برای شما و بقیه سو تفاهم نشه و یا تو ذوقتون نخوره. این ژورنال آلمانی(فکر کنم) ISI و با IF=0.143 و با Quartile=Q3 هست با H Index: 9 ، سابقه کمی هم داره (Coverage: 2006-2013). همه اینا نشون میده مجله شاخی نیست ولی باید دید کی و در چه سطحی داره توش مقاله میده! یعنی چی؟
یعنی اینکه برای یک دانشجوی کارشناسی و یا حتی کارشناسی ارشد خوبه ولی برای دانشجوی دکترا نه، به چشم نمیاد (نه اینکه بد باشه!!) بلکه از دانشجوی دکترا انتظار میره در ژورنالهایی با درجه Q2 و Q1 مقاله بده ولی نمیشه همه مقاله های یک دکتر حتی در ژورنالهای خوب باشه، پس بعضا برای همه باید یک میانگین پژوهشی در نظر بگیرین و منطقی فکر کنید.
نهایتا باید بگم اگر در این ژورنال هم دارید مقاله سابمیت می کنید خوبه و جای تبریک و تشویق داره. ایشالا موفق باشید و در کارهای بعدی بسیار درخشان تر کار کنید[img]images/smilies/wink.gif[/img]
دوست گرامی
اگر در سایت تامسون باشه ای اس ای هست مطمعنا؟
من ی نکته ای رو هم بگم جسارتا شما رشتتون فنی هست اما برای رشته های مالی مقاله دادن بسیار سخت هست دوستان مالی هم فکر می کنم این مطلب رو تایید کنن بنابراین من فکر نمی کنم کسی که در ایران مالی خونده باشه بتونه در ژورنال های خیلی تاپ پذیرش مقاله بگیره اینو گفتم که فقط برای بقیه دوستان سو تفاهم نشه و بدونن که رشته ها با هم از این نظر متفاوته
ممنون از راهنمایی شما و وقتی که گذاشتید
اگر در سایت تامسون باشه ای اس ای هست مطمعنا؟
من ی نکته ای رو هم بگم جسارتا شما رشتتون فنی هست اما برای رشته های مالی مقاله دادن بسیار سخت هست دوستان مالی هم فکر می کنم این مطلب رو تایید کنن بنابراین من فکر نمی کنم کسی که در ایران مالی خونده باشه بتونه در ژورنال های خیلی تاپ پذیرش مقاله بگیره اینو گفتم که فقط برای بقیه دوستان سو تفاهم نشه و بدونن که رشته ها با هم از این نظر متفاوته
ممنون از راهنمایی شما و وقتی که گذاشتید