(25-01-2015, 01:29 PM)'butterfly' نوشته: تو فرمی که دارم پر می کنم اطلاعات مربوط به کارت شناسایی خواسته شده، با توجه به اینکه هنوز پاسپورتم آماده نیست من گزینه ID card انتخاب کردم. برای هر نوع مدرک شناسایی چهار تا فیلد با عنوان های Issue date، Expiry Date، Place of Issue، Issuing Authority باید پر بشن.
به نظرتون اطلاعات شناسنامه رو وارد کنم یا کارت ملی؟ مشکلم اینه که شناسنامه که تاریخ انقضا روش نداره و برای کارت ملی تاریخ صدور روش نخورده. Issuing Authrity باید چی بنویسم؟
علاوه بر توضیحات M1KE عزیز بد نیست ارگان صادر کننده رو اینجوری بنویسید:
حالا اگر جا بود و لازم بود میتونی اسم سازمانم بنویسی که بعد از خط فاصله آوردم
Issuing Authority: I.R.Iran, Ministry of Interior -National Organization for Civil Registration
Place of Issue: Tehran
تاریخهام که پشت کارت نوشته شده و احیانا اگر خواستین میتونید از این لینک به میلادی تبدیل کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم