23-01-2015, 12:37 PM
(21-01-2015, 06:11 PM)'stifler' نوشته: دوستان ،=1&fos=4&subject=690&lang=2&langDistribution=0&sortBy=1&page=1&display=list]این دوره پچلر مهندسی مکانیک مد نظرم هستش و فقط آیلتس 6 میخواد .
سفارت گیر نمیده برای مدرک آلمانی ؟ چون دورش بیشتر از 3 سال طول میکشه. ولی تو سایت دانشگاه دیدم که فقط آیلتس میخواد.
سلام
همانطور که گفتند نیازی نیست. اما من قویا توصیه میکنم به صورت دلی چند ترم آلمانی بخونید. باور کنید زندگی در مملکتی که زبانشون رو ندونید سخته حداقل اندازه نیاز روزانه زبانشون رو یاد بگیرید که بتونید بگید یه لیوان آب دستم بدید. ضمن اینکه سفارت برای اونهایی که پذیرش انگلیسی دارند مدرک آلمانی نیمخواد اما نگرشش به کسی که بدونه زبانشون رو به شدت مثبته و شانس ویزا رو هم تا حدی تقویت میکنه .
بازم با خودتونه.
ارادت
همانطور که گفتند نیازی نیست. اما من قویا توصیه میکنم به صورت دلی چند ترم آلمانی بخونید. باور کنید زندگی در مملکتی که زبانشون رو ندونید سخته حداقل اندازه نیاز روزانه زبانشون رو یاد بگیرید که بتونید بگید یه لیوان آب دستم بدید. ضمن اینکه سفارت برای اونهایی که پذیرش انگلیسی دارند مدرک آلمانی نیمخواد اما نگرشش به کسی که بدونه زبانشون رو به شدت مثبته و شانس ویزا رو هم تا حدی تقویت میکنه .
بازم با خودتونه.
ارادت
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull