(18-01-2015, 10:08 PM)'lpbta' نوشته: سلام
شب همگی خوب و خوش
من تازه عضو این سایت شدم و خیلی خوشحالم از اینکه این سایت عالی رو پیدا کردم. ممنون میشم کمکم کنید.
من لیسانس زیست دریا دارم با معدل 14/84 از دانشگاه دولتی گنبد کاووس در دوره روزانه و خرداد 93 فارغ التحصیل شدم.
میخوام در مقطع کارشناسی ارشد رشته علوم تغذیه رو ادامه بدم.
دنبال یک دانشگاه خوب هستم در اروپا که زبان تحصیل حتما انگلیسی باشه و هزینه تحصیل هم رایگان باشه.
لطفا راهنماییم کنید.
و اینکه میتونم بورسیه بگیرم ؟ یا وام ؟ یا کار پاره وقت ؟
میخوام هزینه تحصیل و زندگی طوری باشه که خودم بتونم از پسش بربیام یا کمک دانشگاه باشه.
مدرک زبان ندارم ولی زبان انگلیسیم بد نیست و قصد شرکت در آزمون آیلتس رو دارم.
7 ماه شاغلم و سابقه بیمه هم دارم.
مقاله و کتاب هم ندارم.
بیتا
سلام
ضمن خوش امدگویی اکادمیا کافه
دانشگاه های تحصیل رایگان در اروپا شامل کشور های المان - اتریش - فنلاند و بعضا نروژ هستند.
شما در وحله اول باید حتما مدرک زبان انگلیسی تافل یا ایلتس داشته باشین پس این مورد اجباریه
یا اینکه اگه مدرک زبان المانی سطح b2 دارین میتونین به المان هم فکر کنین .
اتریش را باید دانشجوی ارشد سراسری در همان رشته باشین تا بتونین بخونین .
در مورد رشته زیشت شناسی زیاد اطلاع ندارم ولی در کل با مدرک ایلتس 6.5 شانستون واسه فنلاند خوبه - ویزای فنلاند هم راحت تره و ریجکتی کم داره .
در مورد هزینه های زندگی توصیه میکنم سال اول را به فکر کار دانشجویی و کسب درامد نباشین چون تقریبا 1 سال طول میکشه تا با محیط اشنا بشین .
در مورد کار هم کار های خدماتی و نطافتی بیشتر میتونین گیر بیارین .
بورس هم در مقطع ارشد تقریبا شانستون صفر هستش مگه اینکه برین اونجا و یکی 2 ترم بخونین بعد واسه بورسهای کوتاه مدت اپلای کنین.
امیدوارم اطلاعاتم مفید واقع بشه .
با تشکر
ضمن خوش امدگویی اکادمیا کافه
دانشگاه های تحصیل رایگان در اروپا شامل کشور های المان - اتریش - فنلاند و بعضا نروژ هستند.
شما در وحله اول باید حتما مدرک زبان انگلیسی تافل یا ایلتس داشته باشین پس این مورد اجباریه
یا اینکه اگه مدرک زبان المانی سطح b2 دارین میتونین به المان هم فکر کنین .
اتریش را باید دانشجوی ارشد سراسری در همان رشته باشین تا بتونین بخونین .
در مورد رشته زیشت شناسی زیاد اطلاع ندارم ولی در کل با مدرک ایلتس 6.5 شانستون واسه فنلاند خوبه - ویزای فنلاند هم راحت تره و ریجکتی کم داره .
در مورد هزینه های زندگی توصیه میکنم سال اول را به فکر کار دانشجویی و کسب درامد نباشین چون تقریبا 1 سال طول میکشه تا با محیط اشنا بشین .
در مورد کار هم کار های خدماتی و نطافتی بیشتر میتونین گیر بیارین .
بورس هم در مقطع ارشد تقریبا شانستون صفر هستش مگه اینکه برین اونجا و یکی 2 ترم بخونین بعد واسه بورسهای کوتاه مدت اپلای کنین.
امیدوارم اطلاعاتم مفید واقع بشه .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana