(27-10-2011, 08:43 PM)soilman نوشته: دروددرود
من هم مشابه این قضیه رو دارم - ولی استاد 1 پیشنهاد نداده و گفت فروارد می کنم به استاد 2 و از اون طرف ای میلی هنوز نگرفتم - بعد امروز جواب داده و گفته که فلانی هست و مشخصاتشو داده و فلانی هم هست و در موردش یه چیزهایی گفته و بعد هم نوشته:
Most projects are collaborative and interdisciplinary. I was just describing the funding mechanisms difference.
حالا با این تعریفات آیا به اون دو نفر ای میل بزنم؟اصلا مشخصا نکرده به کسی فرستاده؟ایا اونی که گفته یکی از اون دو نفر بودن یا نه؟
راسش از دید من یکم مورد شما فرق می کنه! ینی درست نمی دونم آیا به خاطر اینکه وضعیتش از لحاظ گرفتن دانشجو معلوم نیست شما رو به اساتید دیگه معرفی کرده یا به خاطر قضیه funding خودش بوده یا ؟؟؟
اگر به خاطر مورد اول باشه که مورد شما هم مشابه دوستمون هست:
از نظر من همون طور هم که در پست قبلی گفتم اگر شما زمینه کاریتون با چند تا استاد هماهنگ باشه نباید نگران باشید و ابایی از ایمیل زدن به اون ها داشته باشید.
من به جای شما بودم اگر زمینه کاری اون دو تا استاد باب میلم بود حتما ایمیل می زدم کسی شما رو به خاطر علاقتون سرزنش نمی کنه!
اگر هم به خاطر نداشتن فاند بوده یا مشکلات مالی دیگه:
من این طور برداشت می کنم که استاد خواسته به طور غیرمستقیم بگه که با توجه به اینکه پروژه ها با همکاری چند گروه انجام میشه فرقی نمی کنه با چه گروهی باشی اما funding هر گروه یا استاد با بقیه فرق می کنه شاید اون دوتا استاد بتونند به شما fund بدند!!!
بازم می گم من برداشت خودم رو گفتم شاید واقعا منظور چیز دیگه ای بوده! من به طور کامل در جریان تبادلات اطلاعات شما نیستم فقط با توجه به داده هایی که دادین من نظر دادم.